| ஜAliSeeஜ a întrebat:

Ce melodii rock ascultati?happy Melodiile mele:

Deuce:
1)Deuce=America
2)Deuce=The one
3)Deuce=Til I Drop

Metallica:
1)MetallicaOne
2)Metallica=Whiskey in the jar
3)Metallica=The day that comes
4)Metallica=Mama Said

Hollywood Undead
1)Hollywood Undead=We are
2)Hollywood Undead=Comin in hot
3)Hollywood Undead=Undead

25 răspunsuri:
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ce rock asculți tu mă? La ce ai în playlist, nu aș mai avea curajul să pronunț cuvântul "rock" în nici o propoziție, nici măcar în gând.

| KodrutZ a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Hai sa il iertam, macar are Metallica in playlist, nu poti cere la toti copchiii sa asculte Pink Floyd, Led Zepp sau Slayer/Hypocrisy si alte legende extreme. Oricum, penibile astea cu "ce melodii rock asculti". Fie merita sa ascult un album intreg, fie nu merita deloc.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru KodrutZ):

Pe cine să ierți când are Harlem Shake în playlist? straight face
Da, mie atunci când îmi place o melodie a unei formații, iau toată discografia, și o ascult.

| KodrutZ a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Lol, Harlem Shake IN PLAYLIST? Inteleg sa te uiti la bascalie, dar sa il ai in playlist... gata, IL CRUCIFICAM!

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru KodrutZ):

Poi,hai mai bine să îl/o ardem pe rug.devil
Dar e interesantă și ideea ta.laughing

| ஜAliSeeஜ explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Eu de abia astazi am primit contul de la matusa meahappy.Eu nu stiu ce a ascultat ea...eu ascult numai rock.

Am mai povestit asta...eu de abia azi am primit acest cont de la matusa meastraight face.Nu stiu ce a ascultat ea...eu ascult numai rock..nu mai comentati aiurea daca nu stitistraight face

| ஜAliSeeஜ explică (pentru KodrutZ):

Am mai povestit asta...eu de abia azi am primit acest cont de la matusa mea.Nu stiu ce a ascultat ea...eu ascult numai rock..nu mai comentati aiurea daca nu stitistraight face

Vaii bine ca esti tu inteligent...Cioran vine de la cioara?:O.Ti se potriveste...btw nu mai continui aceasta discutie cu necrofilii.

necrofil=violeaza morti
btw=by the way

| KodrutZ a răspuns (pentru ஜAliSeeஜ):

Nu mai sari in sus de-aiurea. Daca tot e sa o facem pe grammar nazi, nu poti viola un mort, intrucit mortul nu isi poate exprima nici consimtamintul, nici nu se poate opune.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru ஜAliSeeஜ):

Tu știi mai bine laughing Mai învață-mă niște chestii, sunt fanul tău de acum înainte.Vai,dar pe ce lume am trăit până acum...mi-ai schimbat completamente viața! Vai mie...
Cioran este un nume prea greu pentru tine, dragă.Așa că stai în banca ta, și nu mai te strădui să gândești atâta, faci riduri, iar la întrunirea pițipoancelor n-o să fii văzută prea bine.

Eu iti pot fii viitoarea ta mama..nu mai tasta asa cu mine.Esti proststraight face."Completamente" daca tastezi in romana tasteaza in romanastraight face.Sau poti pe google translate sa scrii si dupa sa pui aici.Cioran vine de la cioara..esti vreo ruda cu ele?

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru ஜAliSeeஜ):

You're helpless.

Daa=]] exact asa spun si ciorile nu te'au invatat limba lor?:O. Pune mana si invata sa zborilaughing.Ca poate iti faci tu cuib cu ele cazi din copac in cap si mori dracu mai scapam de unu'. Succes la dresare. Btw ai grija cu ciorile sunt cam negre poate te fac si mai negru decat esti.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ce ai tu in playlist nu se numeste rock, se numeste jeg.Nu ti-e rusine sa ceri melodii rock, cand tu de fapt asculti nimicuri?

| eandopuncttk a răspuns:

Deuce? rock?
nu... niciodata nu poti sa spui ca e trupa ce canta rock

| ஜAliSeeஜ explică (pentru eandopuncttk):

Nu am spus ca e trupa rock...

Răspuns utilizator avertizat
| DizI a răspuns:

Hollywood undead -we are

| CristinaRamonna26 a răspuns:

Uite lista mea de pe yt, nu sunt toate medodiile rock...in procent de 85% rock si restul 15% diferite melodii.

http://www.youtube.com/......?/playlist

| cristinelaiamandi a răspuns:

1)Hollywood Undead=We are
e cea mai tare melodie