| anime_3439 a întrebat:

Ce muzica ascultati? De ce?

Răspuns Câştigător
| υη נσ¢ ∂є ¢σριℓℓ a răspuns:

Nu pot sa zic ca ascult un singur gen de muzica. pot spune ca ascult nane, blondu, fosila, nimeni altul, bulle, profete, criss blazyni ...deoarece sunt o fire rebela, un pic fata de cartier, si imi plac mel de dragoste cantate de cantareti de mai sus ...mai ascult si justin bieber pentru ca e dragut si are voce, chiar daca nu prea se pricepe sa cante live

11 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Imi place muzica pop de orice fel, in special cea de la inceputul anilor 2000. Imi place muzica dance romaneasca: OZone, Akcent, Simplu. si rock: Breaking Benjamin, Nickelback

| TeoPT a răspuns:

Urasc rapul, hip-hopul si manelele.

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

De obicei house pentru ca ma bine-dispune, iar cand sunt trista ascult melodii gen : dj aligator-close to you, eso -axel fernando, casi indispensable-paulina laponte ș. a. m. d

| Jane a răspuns:

Imi place muzica pop, rock si R&B. Nu prea pot sa zic exact de ce, e o chestiune de preferinta. Fiecare asculta ce ii place si oamenii nu ar trebui etichetati pe baza genului de muzica pe care il asculta sau a altor lucruri marunte ca acesta. Sper ca te-am ajutat!

| Abcfunny a răspuns:

Mika, Jesse Mccartney, Deepcentral, David Dj şi Dony, Simplu, Inna, Parazitii, Puya etc.

De ce? nu stiu big grinlaughing

| Cleona a răspuns:

Muzica pop, o ascult de cand sunt mica si imi place!

| Angie12 a răspuns:

Eu ascult o-zone dcpc, pentru ca im place

| AndrA14 a răspuns:

Mie imi plac foarte mult muzica dance romaneasca...cum ar fi inna :X

| υη נσ¢ ∂є ¢σριℓℓ a răspuns:

Multumesc pentru fundita:X:Xlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. Ce sa zic. Pt. mine rock e baza \m/. Mai asc ceva piese romanesti dar doar cele dance happy. In rest nu plea imi place nimic tongue. Dar. Music is in my soul love struck

| Orevana a răspuns:

Rock deoarece ador galagia

Întrebări similare