Nu pot sa zic ca ascult un singur gen de muzica. pot spune ca ascult nane, blondu, fosila, nimeni altul, bulle, profete, criss blazyni ...deoarece sunt o fire rebela, un pic fata de cartier, si imi plac mel de dragoste cantate de cantareti de mai sus ...mai ascult si justin bieber pentru ca e dragut si are voce, chiar daca nu prea se pricepe sa cante live
Imi place muzica pop de orice fel, in special cea de la inceputul anilor 2000. Imi place muzica dance romaneasca: OZone, Akcent, Simplu. si rock: Breaking Benjamin, Nickelback
De obicei house pentru ca ma bine-dispune, iar cand sunt trista ascult melodii gen : dj aligator-close to you, eso -axel fernando, casi indispensable-paulina laponte ș. a. m. d
Imi place muzica pop, rock si R&B. Nu prea pot sa zic exact de ce, e o chestiune de preferinta. Fiecare asculta ce ii place si oamenii nu ar trebui etichetati pe baza genului de muzica pe care il asculta sau a altor lucruri marunte ca acesta. Sper ca te-am ajutat!
Mika, Jesse Mccartney, Deepcentral, David Dj şi Dony, Simplu, Inna, Parazitii, Puya etc.
De ce? nu stiu