| YuukiNightmare a întrebat:

Ce părere aveți despre Adam Lambert? Dar Inna & Miley Cirus?

Fundă celui căruia i se potrivesc gusturile cu ale mele... ( imaginatie = 0 )

Răspuns Câştigător
| yumyumXDcherry a răspuns:

Pai la capitolul voce pot spune ca. ma bucura sa-i ascult. Totusi Inna nu-mi place cum canta, mi se pare ca vocea ei e pitegaiata. cat despre Miley. Nu pot spune ca imi place dar nici ca nu-mi. Pot mentiona ca imi place melodia aia Who owns my heart sau 7 things, sunt chiar cool ^^v. La capitolul viata lor persoana sau identitatea publica sincer nu prea ma intereseaza... Dar vad fani si altii anti care dau fel si fel de sugestii gen ca "aia e o stricata" sau mai stiu eu ce. Eu zic ca nu trebuie judecati, nici macar nu-i cunoastem ca sa spunem ca sunt asa si etc. Dupa mine nimeni nu are vreun drept sa judece pe altii.in unele cazuri desigur. Miley si Adam sunt printre alegerile mele. nu i-as asculta des, doar atunci cand ma mai plictisesc si mi s-a luat sa ascult genul meu de muzica cat despre Inna. o felicit ca a ajuns atat de departe si etc dar tot nu se afla printre alegerile mele X__X

5 răspunsuri:
| BellsC a răspuns:

Adam-cool, canta super si arata marfa, pacat ca nu ii plac fetelelaughing
Inna-tare canta super, de aia e in top:X
Miley-pacat ca a ajuns sa fumeze salvie sau mai stiu eu ce, dar canta super:X

| 2ochiicaprui a răspuns:

O ador pe Miley Cirus dar pacat ca fumeaza si se drogheaza

| SmOkEyEyEs a răspuns:

Pai canta destul de bine :X

| iuliloveadamlambert a răspuns:

Adam este talentat are o voce foarte buna si preferintele lui sexuale sunt... unele din cele normale...nu e singurul gay din lume dooamne
apoi...miley...are voce si unele melodii reusite
ina nu pot spune ca-mi place dar o respect ac a ajuns aattaat de departe
foarte tare

| iuliloveadamlambert a răspuns:

Adam este talentat.are voce si chiar mi sE pare ok ca e gay toata lumea il bafeste pentru asta si cred ca si el e satul...
miley...are voce...si unele melodii reusitewinkingse descurca fata
innaa...nu prea imi place mie muzica house...dar o respect ca a ajuns departe si.e si Romania mai cunoscutalaughing

apoi

Întrebări similare