Iar intrebarea asta?!?! Deci, cred ca e postata pe TPU de mii de ori.
Cat despre ele (One Direction) sunt penibile...Nu continui ca sigur esti o fana inteligenta a lor si n-am chef de cearta.
Seamănă cu majoritatea trupelor făcute în ziua de azi pentru public adolescentin, în special cu Backstreet Boys și nu spun doar eu asta. Au o muzica nașpa și neatractivă. Cel puțin așa o consider eu, nu spun de alții. Și au și față de păpușei cu prea mult estrogen în ei, dacă le dă o femeie o palmă, ei se duc și îți dau cu geanta în cap.
Cum să iţi dea cu geanta in cap? Tu nu ai minte? Chiar crezi că ei ar risca să işi spargă pudriera cu oglindă şi toate lucrurile valoroase de acolo?
Doamne, câteodată stau şi mă intreb cu ce gândesc oamenii...
Vai, dragă, dar nu m-am gândit! Sau să nu cumva să le scape un tampon pe jos și să se facă de râs. Sau ob-urile folosite ca să se obișnuiască și ei cu trenulețul...
Viata mea.Ii iubesc, le stiu toate melodiile pe dinafara, sunt in o gramada de grupuri pe facebook legate de ei.Nu zic asta doar pentru funda, dar ei sunt perfecti pentru mine
Aha... Deci stai puţin să văd cum stă treaba...
Dacă ai preferinţe muzicale, gusturi proprii şi îţi displace o anumită trupă muzicală care e solicitată momentan suntem idioţi?!
Dacă mie nu-mi place o formaţie de poponari înseamnă că sunt idiot? Sau ce ai vrut să spui cu asta?
Clar.
Sa ne lasam capetele-n jos ca suntem niste idioti.Mi-e rusine cu mine.
Nu la asta m-am referit :3 Stii..mai nou, noi, directionerii le zicem pur si simplu idioti. I mean...de ce n-ar fi? uita-te la ei.Ii iubesc pe baietii asta din toata inima :3 si ma doare fix in cur de hateri. Scuze daca ai inteles gresit :3.
Prefer să fiu hater şi să nu-mi placă o gaşcă de homalăi ce-şi miros cururile între ei.
Da hai să-ţi propun ceva. Fă-ţi un tricou cu "Cui nu-i place [insert gay band here] este un idiot". Şi mergi aşa pe stradă. Că na, pe net te înţeleg că ai gura mare, doar nu există riscul să primeşti un bocanc după ceafă.
Da, pai sunt sigura ca cineva ca tine, care probabil nu are control asupra propriului comportament ar face asa ceva...Un om normal m-ar lasa in pace sa-mi vad de viata si de trupa mea de "gay"... apropo, sunt sigura ca ai dovezi clare ca One Direction sunt gay
.
Când spun gay nu mă refer la atracţia pentru acelaşi sex, la homosexualitate. Mă refer la lipsa de masculinitate, poponăreala din muzică, gesturi şi aspect.
Şi nu-ţi trebuie un comportament agresiv ca să rupi capul cuiva care-ţi spune că eşti idiot doar pentru că ai alte gusturi.
Aşa că atunci când cineva îti mai face pufanii căcăcioşi gay, să ştii că nu se referă la termenul de homosexual. Ci la penibilismul de care dau dovadă şi lipsa de masculinitate.
Ar trebui să fii mândru că eşti idiot. Şi eu sunt idioată! Nu cumva să iţi laşi capul in jos! Trebuie să stăm cu căpăţânile noastre sus şi să arătăm cât de idioţi suntem!
))
Eram sarcastica.Nu imi pasa de directioneri si nu imi pasa nici de muzica pe care o asculta.Sunt mandra de ceea ce sunt si ascult. .
Îţi place Iron Maiden?
Da imi place.Dar nu sunt cel mai mare fan.De fapt ascult foarte multe trupe "vechi" dar care nu se demodeaza niciodata.
Pentru mine Skrillex ii bossu!
Am ras cu lacrimi la raspunsurile voastre! )))))
Acesti baieti Britanici-Irlandezi sunt beeeeestiali! Nu sunt gay sau poponari
Sunt niste baieti care canta si care dupa parerea mea sunt supraapreciati. Nu-mi plac dar n-am nimic cu ei atata timp cat nu mi se baga pe gat muzica lor.
Nu`s banalitati. banalitati is aia cu Guta trupa lor de manelisti daca ii asculti ii fix problema ta
))