@Predator16 Zăău? Nici nu stiu de ce ai mai raspuns.mai bine ramâneai la manelele tale
@Predator16 eu nici nu am vorbit mai degraba am scris
). da uita-te si tu ca ai ales intrebarea gresita.adica sunt numai rockeri pe aici
unu contra 15 lol
@minty mai bine taceai... dupa tine exista doar 2 genuri de muzica rock si manele a? daca cuiva nu`i place rocku' inseamna ca e manelist... hai pa, cu jafu tau de muzica
Fata de restul genurilor de muzica, rock-ul are substanta, are o fluenta aparte. Si daca stai si sa compari versurile altor genuri cu versurile muzicii rock, vei constata ca rock-ul are logica in versuri, nu ca House-ul in care doar zice un lucru din cand in cand.
Eu unul cred ca ai pus intrebarea asta pentru ca oamenii te judeca pentru ca asculti rock. Sau pentru ca esti singura/singurul din clasa care asculta. Ei bine, tot ce pot spune este SCREW THEM! E ce-ti place tie si poti sa asculti mizeriile lor doar pentru ca lor nu le place rock-ul. Sunt destui care asculta rock, asa ca stai linistit(a).
Heeei! Mersi! HolyDiver.mai sunt vreo 2 colegi in clasa care asculta.si da! sunt prietenii mei cei mai buni!
My life its rock. Chiar acum ascut three days grace -i hate everything about you.:XX:X: este singurul gen de muzica care ma face sa plutesc pe un norisor si sa vad lumea asa cum vreau eu si imi da putere in fortele proprii si sincer cand asclut rock sunt eu cu adevarat :*
Ador rock-ul, ma linisteste pur si simplu cand ascult rock nimic nu ma deranjeaza! Deci parerea mea despre rock este foarte buna!
@Predator16 in primul rand daca nu asculti manele oricum esti cocalar asa ca marj de unde ai venit
Daca te referi la stilul rock atunci este musto dar daca te referi la muzicaa rock, este oribila, najpa, FUNDITA?
Skinerr567 întreabă: