| sabin89 a întrebat:

Ce semnifică pentru voi faptul că melodii ca asta câștigă miliarde de vizualizări?
https://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8
Sau ca asta:
https://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE

Răspuns Câştigător
| dullcat5678 a răspuns:

Lumea nu se mai ia in serios, nu mai acorda atentia cuvenita, nu se mai implica. Cred ca e mai usor sa creezi una din melodiile de mai sus, ceva basic, comercial, cu vibe de distractie, decat sa scrii versuri cu un mesaj controversat care sa prinda la public.
De aia vedem atat de mult continut inutil pe internet, clipuri amuzante sau nu, prostii, de aia tik tok a urcat enorm in privinta numarului de utilizatori, de aia emisiunile tv la caterinca, cu barfe si vedete de carton au audiente enorme, de aia site-urile de dating si interactiunile au devenit atat de superficiale, etc etc. Lista poate continua la infinit, de la simtul civic pana la vot, incalzirea globala, razboaie si toate cele.

Iar cum spuneam mai sus, muzica reflecta aceasta delasare pentru ce se intampla in jur, faptul ca nu ne mai luam in serios. Adultii prefera sa se relaxeze dupa 8-10 ore de munca. Prea putini isi mai gasesc energie pentru continut serios, important, mai ales daca mai au si copii.

6 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Multe de gandit

| dullcat5678 a răspuns:

Melodiile reflecta foarte bine cultura pop, nu doar de acum un deceniu si ceva, ci inclusiv din prezent.
In acelasi timp, cred ca lumea are alte standarde si probabil nu se mai ia in serios in multe privinte, muzica fiind una din ele. Aceste melodii isi pot avea rostul intr-un anume context, la petreceri etc. Orice gen de muzica isi are rostul in anumite momente cheie.

| sabin89 explică (pentru dullcat5678):

"probabil nu se mai ia in serios in multe privinte"
Cine sau ce nu se mai ia în serios?

| AdioTPU a răspuns:

Că sunt ritmice și cu un sound și versuri comerciale care prind la public. Mie personal nu-mi plac dar se pot asculta la petreceri, pe terase, în restaurante.

| sabin89 explică (pentru AdioTPU):

Ție personal îți plac? În special a doua.

| Ganderoaica a răspuns:

Îmi indică lipsa educației muzicale, care se face în primul rând în familie. Melodii ca astea, făcute în 3 minute pe calculator, sunt mult mai apreciate decât opere de artă la care se alocă zile până ajung la făurire.