| Onitza23 a întrebat:

Cine imi poate spune sdresa de e-mail a lui Justin Bieber? Dar sa fie pe bune. Dau funda. happy

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Nu are adresa de email pentru fani. Adresa personala de email logic ca are dar nu o s-o aflii happy niciodata. Ma mir ca n-ai intrebat de ID-ul lui de mess in loc de e-mail. Hai sa-ti zic ceva - sunt sute de modalitati prin care poti sa iei legatura cu el, dar nu prin skype sau email. de ce? alea sunt singurele modalitati prin care mai duce si el o viata normala de adolescent vorbind cu prietenii si familia, daca toti fanii ar stii emailul lui ...nu prea ar mai fi un adolescent normal, iar tu cum esti un mare fan si-l iubesti nu vrei sa se intample asta nu? tongue

9 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Daca ar sti toata lumea de ea, crezi ca ar mai fi "star"? Nu, s-ar numi "om de rand" straight face

De aia sunt staruri, invaluite in mister, ca sa fii atras de ei cat mai mult, daca ai sti totul despre el, l-ai mai considera asa de impresionant?straight face

Incetati odata, nimeni nu are adresa lindicului, tot ce puteti face e sa ii scrieti pe Twitter si sa sperati ca va raspunde. Nu mai visati atatastraight face

| RainDrop a răspuns:

Ia uite aici:
idaliasteele95
laughing

| Necunoscută a răspuns:

Dacă îmi dai şi tu mailu' lu' Mr.Bean, ţi-l dau la schimb (mailu' lu' biberon :d). Ei, ce zici?

| DraPraaHaarp a răspuns:

Aoleulaughingcredeam ca ati terminat cu id vedetelor dar m`am inselat... voi sunteti turci? nu intelegeti ca id vedetelor(daca au)nu sunt publice? bai oameni voi chiar credeti ca ei ar vb cu maimutoi de copchii obsedati? OMG...grow up oh go on

| Laminin a răspuns:

Hei!
justin_bieber_are_nevoie_de_intimitatea_lui_proprie_avand_in_vedere_cariera_lui@yahoo.com
Gbu :]

| chupachups1234 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ&feature=player_embedded Ce zici acum? :-> Si apropo, mi-am facut si eu un ID si m-am dat drept Miley si m-au crezut o gramada de fraieri. >:) Vrei sa fac si unu cu biberon pentru tine? :->

| miky_4769 a răspuns:

Lolstraight face ai 11 ani, nu?yawn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obsedatdebieberăsta@yahoo.comwinking

| LuizaaxD a răspuns:

Pai justin bieber nu este pe messsenger e pe o alta chestie populara acolo in SUA. Nu e prea cunoscuta de fanii din Romaniabig grin

Întrebări similare