| Wh0Me a întrebat:

CONCURS PT. FUNDA! Concursul se va termina la ora 22:00 pana atunci mai aveti timp sa concurati si sa va postati comentariile aici. Comentariile anterioare la acest concurs se vor lua in considerare si daca cineva de acolo va castiga va primi funda acolo, iar daca cineva de aici va castiga va primi funda aici!
Inca odata informatii despre concurs " CONCURS 1 PT. FUNDA :

Concursul consta in :

1 Oricine poate concura.

2 Tema concursului este "Cea mai buna performanta LIVE a unui cantaret/cantareata"

3 Fiecare concurent va posta un comentariu cu un link (de preferat dupa youtube.com ) cu un video care sa exprime cu cea mai buna performanta LIVE a unui cantaret/cantareata.

4 Se pot posta video cu orice cantaret doriti, atat national cat si international.

5 La alegerea castigatorului se va tine cont :

a) Vocea cea mai buna!

b) Interpretarea melodiei!

c)Costumatia!

d)Coregrafie!

e)Piesa.

P. S: Postarea comentariilor este permisa pana maine (15.11.2010.). In momentul in care se va posta un comentariu cu "STOP!" nu se va mai lua in considerare celelalte comentarii!

Castigatorul va primii o FUNDA!

Bafta concurentilor! "

Răspuns Câştigător
| pinkydoll a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=MEXdwwHWLSU&feature=related

ruslana-wild dances

7 răspunsuri:
| Wh0Me explică:

STOP!

P. S Am creat acest concurs ca un fel de intrebare ca sa aflu parerile celorlalti despre cea mai buna performanta LIVE a unui cantaret/cantareata!winking

| Wh0Me explică:

Au fost 2 castigatori clasandu`se pe acelasi loc unul la partea aceasta a concursului si altul la prima parte a concursului. Felicitari tuturor castigatorii vor primi Funda+ bonus VOT! Deasemenea avem si o mentiune care va primii doar VOT aceasta se afla la prima parte a concursului!

| zzuzu_8398 a răspuns:

Lady Gaga - Paparazzi la EMA 2009

http://www.youtube.com/watch?v=5gTFTsppx7U

| andreylarentiu a răspuns:

Lil' Wayne Feat. T-Pain - Got Money-Lollipop-A Milli (Live @ Bet Awards 24-Jun-08) http://www.youtube.com/watch?v=nvGkfAFU488&feature=related

| ZOON a răspuns:

Asta iti pare tie intrebare ma mir regulile site-ului spun ca se admit doar intrebari se pare ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate...mda(ROMANIA) - (DE CE NU)

| JeffHardy_1704 a răspuns:

STOP... drogurilor