| Cavani1999 a întrebat:

Cum pot sa fac muzica? ( Fara voce, doar instrumental) si cum pot sa ajung sa castig bani din asta? Din vizualizări se fac bani sau din ce?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să devii DJ.

| StrongHeart a răspuns:

In primul rand iti trebuie bani pentru laptop,DAW(digital audio interface)-software-ul in care lucrezi,sa fie licentiat care iti ofera platforma cu multe functii si pachete sample cu diferite sunete,iti trebuie monitoare audio sa se auda cat mai clar sunetul, iti trebuie eventual un midi-keyboard sa nu stai sa scrii notele cu mousul, astea doar asa basic, nu mai vorbim de sintetizator, vinil, drum-pad si multe alte piese.
Dupa ce ai toate astea trebuie sa inveti efectiv sa faci muzica.Trebuie sa ai o ureche pentru asta, sa asculti si sa incerci sa identifici ce instrument se aude, ce tempo are melodia, ce patternuri si ce structura are, ce e ala un bridge etc.Astea le inveti facand, dar ai si internetul cu informatie nelimitata si tutoriale.
Apoi ca sa faci bani din asta trebuie sa ai niste beaturi bestiale pentru ca piata e foarte competitiva si sunt foarte multi care castiga din asta deja, exista platforme gen beatstars unde poti sa le vinzi.
Iti recomand sa nu te apuci daca nu ai o atractie enorma pentru muzica. Daca totusi te consideri atras in directia asta, urmeaza toate etapele si incearca sa iti creezi propriul sunet si sa te folosesti cat mai putin de copiatul altor instrumental, sa incerci sa samplezi mai putin si mai bine daca vrei sa fi apreciat.Succes!

| Stavi_Alex_1987 a răspuns (pentru StrongHeart):

Eu am reusit cu dat'ul pieselor la diferite canale de Youtube care posteaza constant un anumit gen de muzica. Dar inainte mi-am facut cont pe tunecore si distrokid (tunecore si distrokid iti pun melodiile in magazine online -spotify itunes etc). Canalele respective de Youtube au postat melodia/melodiile punand in description si linkurile de spotify itunes etc. Si. asa am facut eu primii bani din muzica facuta singur, acasa
(bineinteles cu toate cele. apollo twin, adam a77x, camera antifonata etc. )

| ZyRRe a răspuns:

Daca faci instrumentale bune, poti ori sa le vinzi, ori sa iti faci un cont de Youtube si sa le postezi acolo, iar daca ai vizualizari faci si bani. dar cam putini. Daca ajungi la multe vizualizari poti baga si reclame la clip pentru bonusuri.

| Edwolf26 a răspuns:

Poti sa iti iei un instrument si sa te inregistrezi sau poti sa incepi sa inveti pe calculator (programe gen fl studio le gasesti si crack-uite). Mai intai inveti sa folosesti instrumentul/programul, cauti tutoriale ori cauti un profesor, dupa care iti faci piesele tale... daca vrei sa faci muzica si vrei sa faci si bani trebuie sa dispui de ceva timp liber si de multa ambitie. Bafta...