|

Cum vi s-a parut eurovision 2020 pe anul asta? El s-a desfasurat mai mult online sau daca ma rog a fost live fara spectatori! Pentru mine a fost ok, e bine si asa! Trebuie sa tinem cont ca e pandemie de coronavirus si ca nu se putea tine un asemenea concurs!

7 răspunsuri:
| explică:

Ce mi-a mai placut aia din azerbaidjan! bai frate ce piesa a avut! dar aia din armenia sau alea din serbia! pfoai nebunie! astea trei tari se bateau sigur la trofeu!

| explică:

Mi-au placut anul acesta si roxen de la noi! aia din moldova natalia gordienko asta a fost si in 2006 cred ca stii! cu arsenie toderas fost la o-zone!

| explică:

Mi-au placut si cipru dar si Grecia anul asta! insa aici ma asteptam ca reprezentantul sa fie la Grecia un grec sau o greaca! dar am inteles ca reprezentanta de anul asta e de origine olandeza de fapt! in fine! la cipru! ma asteptam sa fie tot o asa o cipriota! sau un cipriot! ma rog mi-a placut de el! desi speram la o prezenta feminina! dar asta este! astea doua tari mi-au placut vreo doi ani cel putin! 2018 si 2019! dar se pare ca si anul asta mi-au placut! cred ca pe langa belgia! au mai fost si ucraina care iarasi nu mi-a placut! tipa aia! mi-a adus aminte de polonia acum un an sau doi ani tot asa! Australia nu mi-a placut iarasi! una cu parul albastru parca e ciocanitoarea woody! urata rau aia bleah! mai are si par la subrat! bleah! tot albastru asa! am impresia ca asta voia sa se foloseasca de asta pentru a castiga! ca mai stiu de alde astia care tot asa au castigat datorita manevrelor politice sau care tineau inclusiv de lgbt bdsm! chiar ala salvador sobral zicea spunea ca pentru el a fost asta un soi de prostitutie! oricum mie ca sa fiu sincer nici de netta barzilai nu mi-a placut! nici conchita wurst! nici loreen! nici lena meyer landrut etc!

| a răspuns:

Mi-a placut Victoria din echipa Bulgariei. https://www.youtube.com/watch?v=vnkKnKQ892U
Trista rau melodia :(

| explică (pentru DaniNovember):

E am avut si eu favorit pe arilena ara! super piesa ei! si aia de care zici tu mi-a placut!

| explică (pentru aumih16):

Cred ca cea mai plictisitoare piesalaughing aia hooverphonic! doamne fereste! la asa ceva nu ma asteptam! si ii cunosc doar pe cei de la hooverphonic! in 2000 debutasera ei cu mad about you!

| a răspuns:

Când am auzit că se anulează anul ăsta m-am întristat, recunosc. Am așteptat cu sufletul a gură luna mai așa cum o fac de fiecare dată. După ce a început zarva cu virusul, am sperat în fiecare zi că nu se va anula dar s-a întâmplat asta până la urmă iar întristarea mea a fost cu atât mai adâncă, ca să spun așa. Mai ales că un artist a muncit din plin să ajungă pe scena aia. De data asta Roxen, pe care da, o admir! De când cu anul lui Ovidiu, în care nu a mai ajuns pe scena Eurovisionului, pretuiesc munca unui artist de o mie de ori mai mult si ma revolt si ma afectează să știu că unui artist i se înțeapă balonul vis cu un ac care îl sparge.
În cazul lui Roxen am fost mai înțelegătoare și mi-am revenit repede apoi, da, și eu am cautat să mă bucur doar de ceea ce s-a întâmplat online. Nu putea fi altfel...și măcar e bine că Roxen are șansa să pună totuși piciorul pe scena din Olanda anul viitor.