| viky a întrebat:

Dati-mi si mie id lui selena goomez si miley plz

7 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Da il am:
selenagomez2011_selenanuareidpunemanapecarte. rolling on the floor
Stiu ca este cam lung, dar merge! Mi-a dat accept!rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorlaughing
Termina cu prostiile astea!
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
Scuze ca rad, dar...de curiozitate cati ani ai?laughing
Nu mai credeti in prostiile astea! Nimeni nu are id-ul vedetelor si in plus ele nu folosesc Messenger-ul...doar hotmail sau MSN.
Daca vrei sa stii, a foat intrebata daca va veni in Romania si a intrebat ce este aia.
Deci, nici nu stie ca noi existam.rolling on the floor
Mai bine pune mana pe carte si lasa prostiile.

| Elle2117 a răspuns:

Da sigur ia de aici
miley_nuareiddutesinvatamaiintai
selenagomez_nuareiddutesinvatamaiintai
winking

| Yoana a răspuns:

Ai vise mari nu?happy

| gabi45 a răspuns:

Da pea lui asthon kucher nu-l vrei da unde te crezi de unde sa stim noi id-urile printeselor tale de la dysney

| SelenaGomezFan1 a răspuns:

Id-ul lui Selena Gomez e selena.selly@rocketmail.com si a lui miley e miley.hannah84@yahoo.com credeti-ma mi-au dat web amandoua selena mia cantat la microfon si miley mi-a dat un autograf prin posta te rog adaugale sa vezi cas reale ce ai de pierdut?

| bitzu1998m2 a răspuns:

laughing am o informatie pentru tine selena gomez nu are id de mess, are hotmail deci incearca hotmail, si vezi daca gasesti ceva

Întrebări similare