| pufarina a întrebat:

Dc nu va palce justin bieber? funda:X

Răspuns Câştigător
| ZOON a răspuns:

Nu îmi place, dar nici nu am nimic cu omul, până la urmă e un adolescent care este bine promovat. Nu puteţi spune că are cine ştie ce voce. E pur şi simplu un copil bine promovat. Mă deranjează în schimb obsesia pe care au făcut-o toţi în jurul lui dacă te uiţi pe TPU ai să vezi că majoritatea adolescentelor sunt "înnebunite ". Dar e şi asta doar o perioadă. Nu-mi place nicio melodie de la el. Băieţi îl urăsc pentru că probabil observă şi ei obsesia, gandeste-te cum ar fi sa te duci la o fata sa incerci sa ii ceri (prietenia) sau mai stiu eu cum se zice acum si ea sa iti spuna ca ea e innebunita dupa Justin Bieber eu cred ca de aceea multi nu il suporta sau e doar invidie nu-l urăsc, mi-e indiferent la fel ca si hanna montana, selena gomez, twilight si alte noutati vor trece cu timpul si vor aparea noi cantareti si noi filme etc... ma enerveaza faptul ca datorita acestor adolescenti fanatici acesti cantareti sunt miliardari pentru ca stiu cum sa ne prosteasca si sa stoarca bani de la noi vanzand obiecte sau mai stiu eu ce cu diferiti idoli din ziua de azi (Acum inteleg de ce nu ne mai suporta Planeta - abuzam prea mult de ea )...

22 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Uite ca mie imi placewinking
la la la la laa

| INSOLINYO a răspuns:

Mie-mi place, dar am observat ca daca prietenului tau nu-i place si tu ii zici ca-ti place face o fata de ghost(fantoma) si de aceea la multi nu le place, dar prietenii te schimba nu tu (Mda, daca ai)
Eu ascult cateva...
Care ar fi:
"Love Me"
"Down to earth"
"U Smile"

Vreau sa spun ca nu cred ca e un tip de treaba sau nu, pana la urma vedetele trebuie sa fie nesimtite doar din cauza paparazzilor (Daca te vad paparazzi ca vorbesti cu cineva imediat sar pe tine si-ti fac poze si dupa aia-n ziar te miri ce titlu apare...)

Asta e..., nu toti suntem norocosi...
PS: Invidiosii vor da nefolositor, stupid
(Invidiosii: Cei ce-l urasc pe JB (Fani pe secret))

Si acum ceva prin care vreau sa imi cer scuze
"Daca ai observat una sau mai multe greseli gramaticale-mi cer scuze.
Daca acest raspuns iti pare a fii
Castigator/Necastigator, Inteligent/Supid, Folositor/Nefolositor sau pur si simplu
tea amuzat te rog puncteazal, daca tot ai facut efortul de a citii
(Va rog nu dati punctajele-n prostie)"

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Mie imi place, dar nu ma innebunesc dupa el ca altele.

| LifeFail a răspuns:

Buna.
Pentru ca se considera prea important si e consideart de asemenea prea important.
Pentru ca a aparut din nimic practic.Adica nimeni nu stia de el pana sa se lanseze si dintr-o data e cel mai faimos cantaret.
Pentru ca majoritatea fanelor/fanilor lui sunt copilasi.
Pentru ca are o voce de fetita:-&
Si repet, pentru ca Justin bieber alias Bieberon, "Cap de mop" se considera prea important.Si chiar nu e.
Pa, pa.

| Onutzyk a răspuns:

K e prost

| scully a răspuns:

Pentru ca se crede mare si tare si el are doar 16 ani sau cati o avea (chiar nu-mi pasa). Si e cam dus cu pluta, adica vrea sa-si faca autobiografia si el e inca adolescent.Autobiografia se face la batranete, cand esti trecut prin viata nu la 16 ani. Ce ar putea sa scrie?''Tocmai am venit de la scoala. Am multe teme.'' Cine ar cumpara asa ceva?! Eu nu.
Si nici nu mi se pare asa talentat. Sunt o groaza de artisti care au mai mult succes ca el si el nu merita atata atentie.
Eu nu ascult muzica lui ''frumoasa''. Fiecare cantec parca suna la fel.
De aceea NU IMI PLACE Justin.

| Freaky a răspuns:

Deoarece a luat premii la European Music Awards chiar degeaba( si nu numai de asta) Pai dom'le, artisti adevarati se chinuie de ani de zile cu muzica, si si'au format o cariera(ex:Eminem-ca si el a participat la best male) si vine piticania asta si le da peste nas? Apreciez la el faptul ca se imbraca frumos, insa nu'i corect.

| Freaky a răspuns:

Se pare ca printre noi este un fan infocat, care s-a blocat pe 'stupid', astfel dand la toti cei carora nu le place laughing uu, cine o fi?

| ZeDe a răspuns:

Este un adolescent care nu canta extrordinar(vocea pitigaiata)

| Matt_1772 a răspuns:

Pentru ca e mai faimos ca mine!

| Sorinna a răspuns:

Nu stie sa isi valorifice calitatile, dand impresia tuturor ca este un copil de bani gata, infumurat.

| Adoniaa a răspuns:

Tie iti place?
Mie nuwinking
se da pra mult in spectacol
ma rog. n`am nimic impotriva

| Tourniquet a răspuns:

E un adolescent cu MULTE fite.
Are o voce de parca se chinuie sa cante.
Toti fanii lui isi fac pana si bratari care scriu cu " J. B " (am un specimen in clasa).
Unele fete sunt obsedate. oh go on El nici nu stie ca X, Y, Z exista. straight face
Cum am mai spus... e mult prea fitos. Dezgust specimene ca Justin Bieber Cap-de-mop, Hannah Bostana, Selena *****, etc. laughing
Pe scurt : il urasc pentru ca-l URASC!

| RMC a răspuns:

Pentru ca e un faggot si un douchbag!

| fallsHD a răspuns:

Pentru ca e fake and gay!

| chupachups1234 a răspuns:

Are o voce absolut hidoasa, adica n-are voce deloc, e prost, are fata de prost, are o voce proasta si are melodii extraordinar de proaste si cum zicea cineva mai jos, parca toate sunt la fel. Se da prea in spectacol pentru 16 ani ai lui sau cat o avea nu-mi pasa. Nu stiu ce tot il ridica astia in slavi si sunt obsedati sau mai mult obsedate dupa el; de ce? Doar pentru ca a aparut si el acum si caantaaa! wooow; cantaaa! raised eyebrows Macar daca stia sa cante; parca n-ar fi atatia artisti de o mie de ori mai buni ca el care chiar au muncit ca sa ajunga asa sus, acum vine piticania asta si le da peste nas cum zice si Freaki. Si nu pot sa concep ideea de a fi obsedat de cineva pe care nu l-ai vazut si stii ca nu o sa-l vezi niciodata. Cum am mai vazut pe site- uri ca scriu ca il iubesc si vor sa fie cu el sau ea ma rog, nu neaparat biberon, si mai scriu si in engleza ca si cum ar citi biberon vreodata ce scriu ei acolo. Isi mai lasa si numerele de telefon sa ii sune rolling on the floor

| anyska a răspuns:

Pai de ce?

| YoppKidde a răspuns:

Daca ar fi sati zic tot nu ar incapea pe pagina, dar iti spun pe scurt :
Canta manele pe engleza
Canta si naspa
Se crede nu stiu cine e de fapt un mare nimic

| pufarina explică:

Ma bucur ca suneti chiar cu capul pe pamant laughing si ca nu credeti camopul e cel mai cel tongue bleahh

| cristiana101 a răspuns:

Ptr ca nu are voce. `. si scoate niste melodii oribile`. si mereu canta cu altii, el singur nu poate. e varza. si toate melodiile lui` nu sunt compuse de el`.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca e un maaare cocalar. De-aia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai faza cu "biberon"e o poveste veche a ROMANILOR ca un om dintr-o tara straina nu ar zice asa ceva pentru ca daca ii spui biberon trebuie sa ai PROBLEME MARII fratee de la BIEBER la biberon e drum lung...deci oameni buni char sunteti lipsiti de neuroni si in primul rand de respect pentru Justin care este un baiat extrem de educat si crede-ma ca explicatiile astea se bazeaza la romani ca la americani nu sa pomenit asa ceva pe GELOZIE.Baietii sunt in general cei care il critica si credeti-ma ca il doare fix in cot de parerea unui om ca daca se pun astia cu milioanele de fani pe care ii are Jus raman cu gura cascata asa ca dupa parerea mea si a milioanelor de fani SHUT UP!