| AdioTPU a întrebat:

De ce apare la unele clipuri de pe Youtube in paranteza Director's cut sau Closed Caption?

Răspuns Câştigător
| UNEXPERTINCEPATOR a răspuns:

Termenul "Director's cut" se referă la o versiune a filmului sau videoclipului care a fost editată sau modificată de regizorul original. Aceasta este o versiune care prezintă viziunea și creativitatea regizorului, fără a fi influențată de intervenții din partea studioului sau a altor factori externi.

În ceea ce privește "Closed Caption", este o funcție de subtitrare care apare pe ecranul videoclipului și care poate fi activată sau dezactivată de către utilizator. Aceasta oferă o transcriere text a dialogului și a altor sunete din videoclip, pentru a ajuta persoanele cu deficiențe auditive sau pentru a oferi suport utilizatorilor care vor să vizualizeze clipul într-un mediu zgomotos sau fără sunet.

În general, ambele opțiuni sunt disponibile atunci când creatorul de conținut sau editorul încarcă videoclipul pe YouTube. Unele videoclipuri pot avea aceste opțiuni dezactivate deoarece creatorul de conținut nu a ales să le includă sau poate fi vorba de un clip mai vechi, în care opțiunile nu erau disponibile pe platforma YouTube.

2 răspunsuri:
| DracuIa a răspuns:

Acelea sunt niste secvente pe care directorul filmului a hotarat sa le taie de la montaj, si scrie asa pentru ca le-a pus sa le vada lumea, toate acele secenele taiate.Mai pe scurt filmul complet fara taieturi.

| Bubico2022 a răspuns:

E o diferenta intre versiunea care apare pe ecran
si versiunea pe care ar prezenta-o regizorul (Director)
in general cea pe care ar prezenta-o regizorul, are elemente in plus, unele care nu pot fi prezentate pe ecran... in multe tari

am vazut "deleted scenes" la multe filme, care erau clar ca au fost filmate in timpul producerii filmului, dar nu au aparut in film

closed caption, inseamna subtitrare
https://tinyurl.com/43aku8r3
si are un nume asa de "pompos" pentru ca americanii URASC subtitrarea... RAU!

Întrebări similare