| rock se numeste acum Iron Maiden:X:X:dudette:X:X: a întrebat:

De ce exista rivalitatea asta intre manelisti si rock.eri?happy

16 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu exista nici o rivalitate. Oamenii sunt de pe planete diferite si n-au nimic de impartit, e doar o lipsa de toleranta reciproca.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu nu cred in ea. Ascult rock, sunt total indiferent fata de manele.
Canti la acustica? :->

| Malvina24 a răspuns:

Ambele genuri ai trebui ascultate! eu asa fac! Rivalitatea exista pentru ca rock-erii ii considera niste ''prosti'' pe manelisti! Nu se potrivesc cele 2 genuri de muzica! Oricum fratilor muzica nu trebuie sa stea in fata iubirii fata de apropiatii nostri! punem mai presus alte lucruri nu niste genuri de muzica! doamneeee... o zi frumoasa tuturor!

| Farcas a răspuns:

Rivalitate din pacate exista intre aproape toti fie ca suntem manelisti, rockeri, hip-hoperi etc
Stau si eu cateoata si ma gandesc cum am putut ajunge sa ne uram atat de mult uni pe alti.pacat

| Bteen a răspuns:

S3by din pacate rivalitatea exista, de ce? Un motiv ar fi fatul ca rockeri ii considera pe manelisti inferori iar manelistii pe rockeri fraieri, iar subconstientul le dicteaza cum sa se comporte cand sunt in preajma unui speciemen de asa fel.Chiar daca ei nu doresc asta, uneori se intampla. Succes!

| lolitagirl a răspuns:

Poate din cauza dinferentei de stil, de muzica, de perceptii adica manelaru se imbraca cu chestii sclipisoase stralucitoare(asa sa se vada) si fetele machiate si imbracate D&G, Versace.denala dar.rockeri vin imbracati in ceva mai negru cu tenesi. fereze dragute asculta un gen de muzica mai normal(decat manelari(ooo coasta mea oooo vertebra meaa laughing) asa...deci sunt diferiti TOTAL

| hugo a răspuns:

"rivalitate"pentru ca sunt 2genuri de muzica ff diferite, si + in minte tuturor cand aud manele, rromi se gandesc la furt si e. t. c din partea tiganilor, dar... 50de persoane daca ii intrebi ceva despre istoria rromilor nu sunt in stare sa iti spuna 2cuvintehappybafta!

| MoNsTeR a răspuns:

Rivalitate?! poate intre cei chiar batuti in cap cu un anumit gen muzical...eu sunt manelist dar am prieteni buni rockerihappy. nu cred ca avem dc sa ne certam din cauza unui anumit gen muzical.adica nu vb despre rock sau manele.gasim alte subiecte despre care sa vb nu doar muzica. akas asculta fiecare ce vrea dar cand nentalnim nu ne teorizam unu pe altu cu muzica.

| andresmessi1987 a răspuns:

Sincer sa fiu, nu cred ca exista rivalitate. pentru ca rockerii adevarati sunt in America si alte tari. in timp ce manelistii sunt in romania. asa ca nu au nici o legatura. dar daca ar fi, presupun ca ar fi pentru faptul ca rockerii canta mai bine decat manelistii si au mai multi bani si faima

Da ok dar de ce nu pot trece unul pe langa altul fara sa se injure? sa se loveasca sau mai stiu eu ce?

@tepes laughingsatanisti?laughingdar tu ce asculti?

@softcristi
mi-am propus sa le colectionez pe toate!
ma descurc avand in vedere ca am inceput de anul asta!

Citez "Sincer sa fiu, nu cred ca exista rivalitate. pentru ca rockerii adevarati sunt in America si alte tari. in timp ce manelistii sunt in romania."
ei na si cu tinelaughingde parca ai cunoaste toti rock.eri din Romania sa vezi care e cocalar si care nu!laughing

| anonzone a răspuns:

Pai depinde... yos rocker si am manelisti prin clasa si sunt niste badarani incurabili si toti manelistii pe care ii stiu sunt niste tarani si toti manelistii din sc noastra siau inselat iubitahee hee cam de asta si muzica pe care o asculti, deseori te... reprezinta ca sa zic asa, deci fa dif dintre unul care asculta o mel cu versurile astea "don't wanna hurt me But see how deep bullet lies And unware I'm tearing u asunder Oh babe there's thunder in our hearts" si unul care asculta "ah, lelelele, bate toba, toba mare, sa vedeti doamne, ce talent are, ...sa-si faca iubita mea damblaua" chatterbox deci... cam de asta happy daca acum vezi pe unul din AC/DC cu guta si nu se bat sa-mi zici u mie cutzuhee hee unnamed00006@yahoo.com daca n-ai inteles dchee hee

| Artesano a răspuns:

Pentru ca primii viseaza iar ceilalti traiesc

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Unii sunt inculti ceilalti satanisti. ce vrei sa iasa bun de aici?