anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU, dacă aș vrea să scriu versuri pentru persoanele din industria muzicală, cei care cântă, ce ar trebui să fac?
Cum pot să-mi vând poeziile și versurile (în afară de carte, că asta e imposibil în acest moment, deoarece nu dispun de banii necesari pentru publicarea unei cărți), dar aș dori ca și versurile mele să fie auzite și nu murite într-un telefon la fel de mort.
Deci cum aș putea să-mi vând poeziile și versurile altfel?! happy

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Aproape orice text de poezie poate fi folosit pentru suport muzical, totul depinde decompozitor.
Iar cantaretul va alege si va canta ce-i place. happy

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Nu știu... am cam renunțat și la visul ăsta. Știu că tot eu am întrebat asta, dar atunci când am întrebat eram doar frustrată și enervată, bine, poate frustrată sunt și acum, dar sunt în acea frustrare de nu-mi mai pasă de nimeni și nimic. La fel și cu versurile, aia e. Consider că nu au existat și gata.
Mai bine mor anonimă și gata, aia e, consider că nu e pentru mine și gata. Am obosit să tot am vise, care nu duc nicăieri. Cred că renunț și la visul cu publicarea unei cărți, nu am banii ăia și din păcate nu am nici puterea și nici energia necesare de a face banii ăia. Aia e, nu toți ne naștem sub stele norocoase. Dacă totuși le va mai găsi cineva după ce mor și va vrea să le publice, să fie sănătoși, oricum auzisem că și marii scriitori au devenit faimoși, recunoscuți, citiți postmortem. Dacă nu, aia e.
Renunț! Oficial, renunț. Am văzut că lumea asta parșivă de azi, oricum nu mai e interesată, nici de citit, nici de emoție mișcată și nici pasionați de versuri bune sau de artă, așa că, oficial renunț.

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trerbuie sa renunti!
Contacteaza mai multi compozitori, interpreti, trimite-le ca "mostra" cate un vers mai reusit.
Astfel poate vei fi placuta cu textele ale.

| gabicoo a răspuns:

Nu te plictisești niciodată?

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Niciodata!

| anonim_4396 explică (pentru gabicoo):

E vorba de plictis? Eu vorbesc de a nu muri fără să-mi fi făcut vocea auzită. Muzică nu pot face, așa că, măcar versurile să nu-mi moară.
Iar azi, nu am chef de prostiile voastre de oameni frustrați de pe TPU.
Chiar caut o rezolvare la problema mea. Altfel am să mă fac altfel auzită.

| StrongHeart a răspuns:

Faci arta pentru bani, ah?

| 19flo79 a răspuns:

Trimite mail la Marius Moga. Dacă ai compozitii bune el te va ajuta...

| anonim_4396 explică (pentru 19flo79):

Așa pur și simplu?! happy

| 19flo79 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze, intru rar pe site...
Da, așa simplu. Cunosc pe cineva care i-a trimis mail cu două înregistrări și acum lucrează împreună!