| Panteraa a întrebat:

Este o melodie country si nu stiu cum se chema. Are versurile ceva de genu: where is the (si aici nu siu) where is the go. O stie cineva? E mai vioaie si cunoscuta. Am foarte mare nevoie de ea.

15 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=ddgyg_5FF_0
Sunt placut surpins sa vad ca asculti nirvana si biber, combinand aceste 2 stiluri imi dai dreptate cu privire la nivelul muzical pe care il ating cei de la nirvana.

| Panteraa explică (pentru RockNbeer):

De unde stii ce ascult eu? Si mersi de melodie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RockNbeer):

Hm. straight face

| RockNbeer a răspuns (pentru anonim_4396):

Aud hm?
Aud uhh.
Aud un...hahahahahahaha!

Tu mă disperi. x( Nu generaliza! Ce vrei dacă ea e un caz pierdut, poate pe cale de dispariţie, sper!

Am un zambet tampit pe fata de fiecare data cand vad astfel de specimene, nu ma intelege gresit, nu te pun pe tine in aceias oala cu ea, doar ca am o parere diferita cand vine vorba de...nirvana,si de artisti de teapa lu' Cobain.

Am înţeles. Dar mai am o întrebare din curiozitate şi te las :Ce părere ai de Metallica?

Este mult de vorbit in legatura cu Metallica,am o parere extrem de complexa, si daca ai chef de discutii, mi-ar face placere sa discut cu tine, lasa-mi un mesaj in privat, daca nu ai ce face big grin

| Panteraa explică (pentru anonim_4396):

Eu am cerut un raspuns la intrebare nu o jignire la adresa mea. Nu te cunosc, nu ma cunisti. Nu ai dreptul sa ma critici. Indiferent de ce ascult, care e problema ta? Fiecare asculta ce vrea, corect? Ma faci "un caz pierdur, pe cale de disparitie" de parca te-as obliga sa asculti ce vreau eu. Imi pare rau daca te deranjeaza ce ascult eu. Nu toata lumea e la fel.

| RockNbeer a răspuns:

Playlist-ul tau...

Contul asta il folosesc si eu si soramea.

| RockNbeer a răspuns (pentru Panteraa):

Simti nevoia sa te aperi cu afirmatia aia? big grin, tie rusine cu propriati muzica? :O!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Panteraa):

Mda... sunt sigura.straight face

Nu mi-e rusine chiar deloc. Ce am zis e complate adevarat. Am mai zis in niste intrebari ca si sora mea foloseste acest cont. Crezi ce vrei. Chiar mi-e indiferent prntru cine ma crede si cine nu.

| RockNbeer a răspuns (pentru Panteraa):

Asa spuneam si eu...