Http://www.youtube.com/watch?v=ddgyg_5FF_0
Sunt placut surpins sa vad ca asculti nirvana si biber, combinand aceste 2 stiluri imi dai dreptate cu privire la nivelul muzical pe care il ating cei de la nirvana.
Hm.
Aud hm?
Aud uhh.
Aud un...hahahahahahaha!
Tu mă disperi. x( Nu generaliza! Ce vrei dacă ea e un caz pierdut, poate pe cale de dispariţie, sper!
Am un zambet tampit pe fata de fiecare data cand vad astfel de specimene, nu ma intelege gresit, nu te pun pe tine in aceias oala cu ea, doar ca am o parere diferita cand vine vorba de...nirvana,si de artisti de teapa lu' Cobain.
Am înţeles. Dar mai am o întrebare din curiozitate şi te las :Ce părere ai de Metallica?
Este mult de vorbit in legatura cu Metallica,am o parere extrem de complexa, si daca ai chef de discutii, mi-ar face placere sa discut cu tine, lasa-mi un mesaj in privat, daca nu ai ce face
Eu am cerut un raspuns la intrebare nu o jignire la adresa mea. Nu te cunosc, nu ma cunisti. Nu ai dreptul sa ma critici. Indiferent de ce ascult, care e problema ta? Fiecare asculta ce vrea, corect? Ma faci "un caz pierdur, pe cale de disparitie" de parca te-as obliga sa asculti ce vreau eu. Imi pare rau daca te deranjeaza ce ascult eu. Nu toata lumea e la fel.
anonim_4396 întreabă: