| Соlorful a întrebat:

Inna sau Alessia?(pentru ca au voci asemanatoare in unele melodii)Funda pentru cel mai bine argumentat raspuns si vot pentru restul :*

Răspuns Câştigător
| CherryKiss a răspuns:

Dupa parerea mea. Inna.

Desi nu se descurca foarte bine cu engleza, insa, aceasta fata a adus Romania in topurile din toata lumea. Desi este des criticata, este un model bun de urmat pentru toti cei care vor sa isi urmeze visul si le este teama. Inna este cea care ne-a reprezentat peste tot in lume, facand statele sa nu creada despre noi doar ca suntem un stat plin de rromi si criminali. Inna merita respect.

Alessia are de asemenea o voce foarte buna, intr-adevar, foarte asemanatoare cu a innei, insa ea inca nu a fost descoperita si in afara tarii.

Fundita? :*

3 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Inna:X

e mai bine cotata peste hotarebatting eyelashes

| kkkkkkkkkkkkk a răspuns:

Inna pentru ca ea are multe melodii faine la care are mult succes, se imbraca ffff bine, este cunoscuta si in alte tari ca fiind o cantareata buna, are multi fani printre care ma enumar si eu, este frumoasa, draguta, inteligenta si nu se comporta ca o diva inganfata... e draguta cu fanii si alessia e draguta si are succes, dar parca Inna are mai multi fani, nu stiu de ce, dar cred ca are ceva ce ii atrage pe toti sa o simpatizeze si sa ii asculte melodiile

| sandulachedragos a răspuns:

Clar INNA. parerea mea. a facut liceu de muzica, canto, e profesionista din ce stiu. e o fata ce nu face totul doar ca sa fie si doar comercial. are niste ani buni de experienta in spate. o profesionista frumoasa, tanara, desteapta si puternica. E uimitoare!