anonim_4396
| Anonim întreabă:

M-am înscris la școala populară de arte să învăț să cant la pian. La examen a trebuit sa cant ceva și sa bat cu o moneda cum bătea profesorul.

Problema e că nu știu dacă o sa ma admită. Până marți sunt ca pe ace, atunci se publica cine a fost admis.

Credeți ca este doar o "politica" de-a lor ca trebuie sa fii admis?

Și pentru ei este profitabil, pentru ca evident trebuie plătite cursurile.

Când am ieșit, o doamnă profesor de canto (mi-a spus înainte sa întru la examen ca e profesoara de canto) m-a felicitat pentru curaj. I-am mulțumit, am salutat și am plecat. Asta poate sa însemne ca voi fi admis?

Știu ca e stupid tot ce am întrebat, dar na... happy

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este stupid.
Te-a ascultat cum ai cântat. Astfel a dorit să cunoască nivelul măiestriei tale de a cânta. De ce asta?
Ei au niște baremuri. Când ieși din școală și primești diplomă de la ei, asta certifică un nivel profesional. Dacă tu la terminarea școlii nu știi totuși să cânți bine, această diplomă a ta, nevalidată de tine, îi compromite pe ei. Din acest motiv preferă să ia elevi cât mai avansați, să nu fie obligați să înceapă cu ei de la zero.
Astfel, locurile să zicem 10 sunt la concurs. Dacă sunt 10 mai buni ca tine, îi ia pe ei. Asta nu înseamnă că tu nu ești bun, dar sunt alții mai valoroși ca tine deocamdată. Dar mai poți să te pregătești pentru anul viitor, în acest caz.
Astfel, acesta este un aspect.
Bătaia cu o monedă pe care trebuia să o imiți, a fost o verificare ca să vadă dacă ai simțul ritmului, căci nu toată lumea îl are. El a bătut de câteva ori cu ritmuri diferite și a fost atent dacă tu ai memorat ritmul bătăilor lui, și dacă l-ai reprodus.
Dacă profa de canto te-a felicitat ăsta este un semn bun, că ai cântat bine, dar nu se știe încă cât de bine au cântat concurenții tăi.

| Anonim15032001 a răspuns (pentru sadrian46):

sad Ma întristez de tot dacă nu o să fiu admis! crying(((
Îmi doresc atât de mult să învăț să cant la pian. crying
Acum ma învinovățesc pentru chestia cu moneda. sad Eu am luat-o în râs, în sinea mea, deși știam ca e ceva normal. Îmi vine să-mi dau vreo doua. Pfff...
Sper din tot sufletul sa fiu admis.

Mulțumesc frumos pentru încurajare. happy

Pentru mine va fi o tragedie dacă nu ma admite. O sa mor de ciuda. happy Puteam sa fiu mai serios. În orice domeniu în care vrei sa te specializezi, trebuie sa înveți de la profesioniști. Nimeni nu se naște învățat! Eu mă vedeam prin ei și de asta mi se părea epic. happy... mă rog... sad

| sadrian46 a răspuns (pentru Anonim15032001):

Fiul meu este violonist. Caută Devas pe You Tube,