|

Mă puteți lămuri în legătură cu niște lucruri va rog?
1) Cum pui un beat pe o consolă DJ(Cred că știu răspunsul,dar vreau să fiu sigur. Dacă am dreptate vă rog să îmi spuneți și dacă nu,să mă corectați. Iei unul sau mai multe beat-uri, dacă vrei poți să pui și diverse cuvinte pe ele cu diverse voci, setezi la ce BPM să fie, le descarci pe un stick USB, pui stick-ul în consolă, adaugi sample-uri cu butoanele de pe consolă și ca să schimbi beat-ul sau beat-urile, schimbi ca și cum ai schimba muzica făcută de altcineva dacă ești dj de club A, da, și pui inițial beat-urile tot cum ai pune o melodie făcută de altcineva, nu? Acum aș vrea să mă mai lămuriți în legătură cu niște chestii dacă am dreptate:
1. De pe ce programe pot lua beat-uri simple?
2. Cum pun beat-urile pe stick?
3.Pot să pun mai multe beat-uri o dată pe stick și atunci când le dau drumul pe consolă să pornească toate împreună automat și dacâ am dreptate cu astea, atunci când pui un Sample îl pui pe toate?
4. Trebuie să descarci beat-urile cumva și în consolă când pui stick-ul sau când pui stick-ul în consolă sunt și apoi nu mai sunt când îl scoți?
2) Am văzut că consolele de la festivaluri, concerte etc. sunt făcute din mai multe decksaver-uri și turntable-uri îmbinate împreună. Dacă știți, vă rog să îmi spuneți cum se îmbină împreună și care sunt compatibile cu care.
Și vă rog fără link-uri cu sfaturi despre cum să mă promovez ca artist. Mai întâi învăț și apoi mă promovez.