Nu te gandi la asa ceva. ai o viata de trait alaturi de cineva. profita de ea chiar daca crezi ca toate sperantele sau dus. ceva bun o sa vina cand nu te astepti. si nu. nu cred ca o mai are cineva deci ai noroc
1. Pune semnul intrebarii ca doar de aia-i intrebare.
2.Nu vrei sa ne intrebi ce-ai mancat ieri si noi sa-ti raspundem?
Sunt multe melodii cantate la pian. In legatura cu "aia care te inpinge sa te sinucizi" nu stiu la ce te referi
Fade to black metallica varianta pian.chiar daca nu e aia ti-o recomand. e o balada frumoasa.muzica nu m-a impins niciodata sa ma sinucid.este una care ma face mai mult sa rad:se cheama,, sfintit de roua suferintii''. ti- recomand si pe asta.
Sper ca nu vrei sa te sinucizi. Sunt foarte multe melodii cantate la pian, daca ai spune ceva care ar putea ajuta cautarea ti-am fi de mare ajutor.
Aia de la Tokio Hotel? Eu stiu ca numai de aia se zicea ca te indeamna sa te sinucizi...
Asta? http://www.youtube.com/watch?v=4Z2ljWwIaHs&feature=player_embedded. chir nu stiu despre ce e vorba :|.
O melodie care sa te faca sa iei bac.ul nu exista? de ce trebuie sa existe o melodie care sa te faca sa te sinucizi, cand exista salam live nu pot sa imi dau seama, chiar credeti in prostiile astea?
Am citit despre ea intr-o carte nu mai stiu cum se numea dar nu mai stiu cum se numea mai am cartea si o sa ma uit in ea dar eu nu o ascult o gasiti pe youtube
TheCritic întreabă: