| Clannad a întrebat:

Mai e melodia aia cantata la pian pe you tube happy aia care te inpinge sa te sinucizi
dc da datimio si mie happy so ascult

Răspuns Câştigător
| Sadiss a răspuns:

Nu te gandi la asa ceva. ai o viata de trait alaturi de cineva. profita de ea chiar daca crezi ca toate sperantele sau dus. ceva bun o sa vina cand nu te astepti. si nu. nu cred ca o mai are cinevabig grin deci ai noroc

15 răspunsuri:
| Ana_6509 a răspuns:

1. Pune semnul intrebarii ca doar de aia-i intrebare.
2.Nu vrei sa ne intrebi ce-ai mancat ieri si noi sa-ti raspundem?

| JoJo a răspuns:

Grea romana asta, asa-i?

| Suzy a răspuns:

Sunt multe melodii cantate la pian. In legatura cu "aia care te inpinge sa te sinucizi" nu stiu la ce te referi big grin

| moodyblues a răspuns:

Fade to black metallica varianta pian.chiar daca nu e aia ti-o recomand. e o balada frumoasa.muzica nu m-a impins niciodata sa ma sinucid.este una care ma face mai mult sa rad:se cheama,, sfintit de roua suferintii''. ti- recomand si pe asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Marii a răspuns:

Sper ca nu vrei sa te sinucizi. Sunt foarte multe melodii cantate la pian, daca ai spune ceva care ar putea ajuta cautarea ti-am fi de mare ajutor. happy

| broscutsaaa a răspuns:

Aia de la Tokio Hotel? Eu stiu ca numai de aia se zicea ca te indeamna sa te sinucizi...

| Manele Man a răspuns:

Despre ce vorbesti? Ai putea fi mai explicit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca vorbesti de aia dj aligator-close to youthinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuj dc vrei sa te sinucizi... dar eu nu asc mel aia care vrei sa te sinucizi.decat dj aligator-close to you si una nu stiu cum se numejte mel da e misto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dj Aligator - Close to you

| underground05 a răspuns:

O melodie care sa te faca sa iei bac.ul nu exista? de ce trebuie sa existe o melodie care sa te faca sa te sinucizi, cand exista salam live nu pot sa imi dau seama, chiar credeti in prostiile astea?

| bobo_1770 a răspuns:

Am citit despre ea intr-o carte nu mai stiu cum se numea dar nu mai stiu cum se numea mai am cartea si o sa ma uit in ea dar eu nu o ascult o gasiti pe youtube