| PumpkinDoll a întrebat:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni,am o prietena care asculta hip-hio romanesc si ne intelegem bine.Dar e normal ca atunci cand devii ateu/atee si nici sa n-ai nimic cu homosexualii/lgbt, sa inceapa sa ti se para ca aproape toata comunitatea de hip-hop din Romania e plina de idioti? Am vazut multi care injura chiar daca le vorbesti frumos, doar pentru ca nu crezi in Dumnezeu.Multi te injura daca ai alta opinie.Am vazut asta nu numai la fani, dar si la anumiti rapperi.Cand cineva spune ceva ce nu-ti comvine sau nu-ti place, n-ar fi mai bine sa-i spui si tu parerea ta, sau sa-i dai un contraargument sa-i arati de ce greseste... daca greseste.Cand incepi cu injuraturi si cu amenintari nu e deja un semn de prostie? Zic si eu...

https://imgur.com/a/xD8eaew

12 răspunsuri:
| Moonfl0wer a răspuns:

Păi oamenii ăștia sunt bătuți în cap și trăiesc în propria ignoranță + că nivelul lor de gândire e limitat rău, de aici și ieșirile astea.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Mai, eu nu am nimic cu poponautii, insa imi plac Parazitii la nebunie. Si de regula nu inghit tzup-tzop sub nici o forma, ca sa fie clar. La fel, un fost coleg de-al meu cinta intr-o trupa de metal. Ca om, l-as lua la palme de fiecare data cand il vad. Ca muzician, il stimez la maxim si ascult trupa cu placere de fiecare data. Comunitatea de hip-hop... cine? Ca majoritatea sunt niste poseri ordinari. Ai Parazitii, RACLA, Subcarpati... si inca vreo citiva care pot fi considerati seriosi.

| PumpkinDoll explică (pentru GabiDumitrescu):

Eu personal mai ascult doar Rappa, NA', Veritasaga si Bitza...Si foarte rar cand ii ascult.Nici eu n-am absolut nicio problema cu persoanele de alta orientare, dar nu vad de ce m-as duce sa arunc cu hate aiurea.Si ipocrizia asta, vorbim de Dumnezeu si dupa mergem sa dam injuraturi si sa-i judecam pe altii.Nu cred ca sunt toti rapperi romani asa, dar din cate am vazut si experimentat, fanii lor sunt aproape toti la fel.Fiind si excepti, cum ai fi tu din ce vad ca ai scris mai sus.Eu rar am vazut ascultatori de hip hop romanesc care sa n-aiba nimic cu lgbt sau cu persoanele de alta orientare sexuala.Banuiesc ca in rap-ul asta de astazi Cedry2k,Sisu si altii care sunt tripati pe aceleasi filme au o mare influenta.Si mai sunt unii carora daca le spui ca nu-ti mai place hip-hop-ul romanesc pentru ca pur si simplu ti s-a luat si poate vrei sa incerci altceva, se uita urat la tine.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Eh, tzup-tzopul e un gen destul de limitat. Artistii cu adevarat valorosi de pe felia asta aproape intotdeauna au experimentat si in aria metal, cel putin tangential. Vezi Ice-T/Body Count, Parazitii si colaborarile lor cu diverse trupe, si tot asa.

| aXy99 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Parazitii seriosi?

| aXy99 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cheloo suna la fel ca pe oricare alta piesa, doar instrumentalul e diferit.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru aXy99):

Pai e Cheloo, doar nu ai vrea sa sune ca Bruce Dickinson.winking

| aXy99 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Vreau sa spun ca nu e agresiv ca un solist al unei trupe hardcore.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru aXy99):

E agresiv la nivel liric, mie asta imi place la el. Ce sa ii faci, nu s-a fabricat cate un Ice-T in fiecare natie de pe planeta. https://www.youtube.com/watch?v=2RZoU2dgoh8

| aXy99 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, dar uneori e agresiv cand nu trebuie, in opinia mea s-a cam plafonat in ultimul timp. Dar melodia aia e destul de buna, chiar imi plac versurile.

PS: Nu prea ascult hardcore punk, dar cand aud de hardcore, ma gandesc ca ar trebui sa sune asemanator cu:
https://www.youtube.com/watch?v=bBjkjc08HkY

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru aXy99):

Good stuff! Nimic nou sub soare, dar suna bine si chiar nu ii ascultasem pana acum. Tot treburi din batrini pe felia asta:
1. https://www.youtube.com/watch?v=0PzSaMMg2cs
2. https://www.youtube.com/watch?v=zFfeD42O8Fc

Întrebări similare