| Simpatik a întrebat:

Pentru vorbitorii de limba rusa, am descoperit din intamplare acest videoclip https://www.youtube.com/watch?v=tzWggCnYVWU si as vrea ca cineva sa imi povestesca intr-un fel actiunea, am gasit traducerea in engleza a versurilor dar nu se pupa exact cu ce se intampla in videoclip, am inteles asa cat de cat, dar nu inteleg ce e cu cele 3 planuri in care baiatul iese din scara, de fiecare data se intampla altceva, mi se pare un videoclip spectaculos realizat ca un film bun, inteleg si ca versurile sunt ok si spun o poveste de dragoste.
Vreau sa aflu povestea, deci cine stie limba si intelege ce se intampla corelat cu videoclipul sa spuna.
Asa ca apelez la fratii si surorile din Rep.Moldova, vorbitorii de limba rusa, stiu ca sunteti smart people haide sa vedem cum ajutati un semen;)

3 răspunsuri:
| Eliora a răspuns:

Nu știu rusă, dar pot să îți spun că videoclipul chiar este interesant. Eu am înțeles din videoclip povestea. Nu știu ce nu ai înțeles, despre care "3 planuri în care băiatul iese din scară " vorbești, că nu înțeleg.

| Simpatik explică (pentru Eliora):

Fii atenta la videoclip, baiatul personajul principal iese de mai multe ori de pe usa acelui bloc alergand, asta reprezinta planuri diferite.
el iese alergand, merge sa cumpere guma de mestecat si alearga ca sa nu piarda ceva... o data ajunge la timp, o data nu ajunge la timp
Si eu am inteles in mare povestea dar ma mira faptul ca acest videoclip desi este rap si trist ca si realizare este facut ca un film cu povesti care se pot termina diferit, nu ai sa crezi dar exista filme cu 2 finaluri diferite de exemplu.
Plus momentele de flash back, intoarcerea la un plan anterior, lucruri care ma incanta caci nu sunte specifice clipurilor video ci filmelor.
Povestea oricum este misto in sine.

| Eliora a răspuns (pentru Simpatik):

Păi ai înțeles. Dar dacă nu înțelegi de ce alerga să ști că vroia să ne arate că este o persoană care muncește mult și de toate, neavând timp pentru el. Cu toate acestea, el alerga să ajungă la întâlnire. Mai pe scurt ne arată că ține mult la fata și că ar putea face totul pentru ea așa sărac cum îi.