| PurityBecameBlasfemy a întrebat:

Rokerilor

Asa arata parul vostru in realitate? Asa ati invatat voi sa ma rupeti in doua? Oribile miscari...parca sunteti scosi din iad Ce tot comentati?

http://www.youtube.com/watch?v=yqcHfy38l-U

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Știam că sunt scoasă din iad... nimic nou. Când ai ceva interesant de spus reîntoarce-te.

11 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Mă rup în două cum ştiu eu mai bine.
How to headbang? LOL. Asta nu e ceva care se învaţă. Vine de la sine.
Pe lângă asta, ce e căcatul ăsta de clip? Ţi se pare amuzant? Eşti penibilă!

| FucktheSystem a răspuns:

Nu știu dacă te-ai prins dar eu nu vorbeam serios...
Ți-ai irosit funda, poate găseai o/un idiot/idioată să-ți împărtășească prunctele de vedere.

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Scumpo, daca ai ceva impotriva stilului asta de muzica,noi,cei care ascultam asa ceva, te sfatuim sa iti tii jignirile, nemultumirile si comentariile astea penibile pentru tine. Nu ai sa vezi un rocker sa comenteze daca nu e provocat. Exact ce ai facut tu.Asa ca sa nu te miri daca ai sa primesti si tu jigniri.Le dau dreptate celor care au raspuns inaintea mea. Si... daca noi nu avem nimic cu tine si cu muzica ta,tu de ce ne dai motive sa te luam la "gomezit"?
De hip-hop ai curaj sa comentezi ceva? Ca o sa ai de mancare o luna de acum incolo, la cati iti vor umple frigiderul cu de toate laughing Hai respect pe viitor, daca vrei sa fi respectata.

| Bogdanux a răspuns:

Esti atat de proasta incat si moartea ar fugi de tine.Jet si asculta Selena Gomez.

| Polaris a răspuns:

N-am nevoie de tutoriale, chestia asta vine din instinct.

| adinaxD a răspuns:

Aia e doar o parodielaughing) si mai da-ti inca 2 palme...sa te trezesti rolling on the floor

| FallenRichard a răspuns:

Draga, mai bine risc o fractura de coloana pe niste rock,decat pe muzica selenei gomez,nici dumnezeu nu stie ce e,actrita,cantareata, retardata, sincer nu e priceputa la nimic.

| 00Openminded00 a răspuns:

Buna! Si eu sunt o fana rock si ascult Black Veil Brides dar sa stii ca asc muzica lor nu pentru cum se misca ci pentru mesajul pe care il transmit. Faptul ca urasti rock-ul este foarte OK dar sa stii ca nu era nevoie de insulte la adresa lui. Am multi prieteni care urasc rockul dar stiu sa se comporte. Nu l-au insultat ca si tine. Ai reactionat foarte copilaresc fata de acest gen... Asta este doar parerea mea.

| 3DPixel a răspuns:

In primul rand aia e o peruca.In al doilea clip-ul este 50% facut la misto.Nu inteleg ce te bagi daca nu iti place muzica.Eu nu caut Tutoriale pe youtube sa invat cum da selena din c*r.

| נυѕтιηє a răspuns:

Ce problema ai frate cu ei?rolling on the floor! fratimiu' e rocker...n-are nimeni nimic in potrivalaughing! de cat selena gomez ca tine mai bine rocker ca elwinking!

| BoboPain a răspuns:

Domnisoara, din cate se vede, este clar ca tu chiar nu ai habar de muzica buna, da suntem pletosi.De ce? Ca sa aratam diferiti fata de celelalte creaturi ale muzicii precum "Selena Gomez" sau altele, pun pariu ca mica printesa Disney nu poate face asa ceva, de ce pentru ca nu are sange in ea, ci doar apa minerala, de asta, deci inainte sa te mai iei de un stil de muzica, iti recomand sa te iei mai intai de al tau, BIATCH!