| bunny_6472 a întrebat:

de unde pot descarca mp3 melodiile astea de la pariu cu viata:"fragille" si "family portrait"dar nu piesele originale, ci cele de la pariu cu viata cantate de ei.

2 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Poti descarca acum orice melodie dupa youtube urmand pasii:
Intri aici de pe un browser mozzila
https://addons.mozilla.org/ro/firefox/extensions/bookmarks/
clic pe "foto, audio si video"(este in partea stanga a paginii)apoi la "cauta" sus in dreapta introduci "youtube" si clic pe sageata verde.Selectezi apoi varianta "youtube to mp3" si in acelasi timp clic pe "add to firefox", se descarca un supliment si dai clic pe "instaleaza acum" apoi pe "reporneste acum".Se deschide din nou fereastra mozilla si putem intra pe youtube si selecta melodia dorita.In partea se sus (sau de jos) a videoclipului apar 2 optiuni:"video2mp3:convert now" si "video2mp3:convert now(HQ)". Clic pe prima optiune(nu cea cu HQ), asteptam sa se incarce convertorul pana la 100%, apoi apesi pe "click here to download" si pe "continue to your download" apoi "download mp3" si videoclipul video de pe youtube va fi transformat in mp3.Succes!

| AndreeaRa a răspuns:

De pe youtube.Copiezi linkul cu videoul si melodia, apoi intrii aici http://www.youtube-mp3.org/ si iti va da sa le downloadezi in format mp3