NU! adica nu avem de unde sa stim, dar "cica"
Justin Bieber e un "tip" de 16 ani!
Nu. Oameni buni, Justin este doar un adolescent, norocos si talentat in invidia altor oamenii s-a inventat acest zvon, urat, adresat la adresa lui JB.
~Nu sunt fan~
But:
Ascult vreo 3 melodii de ale lui, acum imi trec 2 prin cap:
Love me.
U Smile.
*Melodia Baby e total manea! (Yak)
Nu. justin este doar un adolescent de 16 ani cantaret.
nu e pedofil de 51 de ani.cineva a inventat stirea aia, ca justin biber sa-si piarda fanii.
Buna.
Mai, ce sa zic, eu nu-l prea inghit, dar nici nu-l urasc.
Am auzit si eu ca este un pedofil de 51 de ani, dar acum, cine stie.Se aud fel de fel de zvonuri despre el, atat de multe incat nu sti pe care sa le crezi.
Ce dezamagire completa ar fi pentru toate fetele indragostite de el, nici nu vreau sa ma gandesc x_x. Bietele fete, o sa rada de ele cand se vor gandii mai incolo de cine au fost indragostite.
Ma bucur ca esti baiat![]()
Bafta in viata
Am informatii sigure ca video ala de pe youtube e facut de un dusman de-al lui care ii uraste faima
Nuuuu
a fost doar o gluma proasta... daca chiar ar fi fost adevarat ar fi fost vestea la tv si in ziare
justin bieber e cel mai tare baiat din lume
(si are 17 ani)
Nu logik ca nu e, este doar un adolescent[se vede dupa vocea lui de rahat si de copil d 2 ani]
Doamnee.Cu puteti sa credeti asa ceva? nu imi place deloc vocea lui.nu imi place de el.nu e idolul meu, dar faza e ca daca credeti in prostiile astea inseamna ca.ala e un site de glume degeaba spuneti voi ca aveti surse sigure si din astea poate ca avetieu doar imi dau cu presupusul dar na nu stiu ce sa mai cred chiar nu pot sa inteleg ce vedeti ata de special la acel baiat? nu inteleg cum a putut sa ajunga in topuri...in fine asta e parerea mea sper ca nu va deranjat cu nimic pa pa