RED,Daughtry,Breaking Benjamin, Three days grace, Thousand Foot Krutch, Sleeping With Sirens, Dead by april ![]()
Metallica,Megadeth, Slayer, Pantera, Judas Priest,Saxon, Scorpions, ZZ top, America, Celelalte Cuvinte, Cargo, Phoenix, Aia etc, etc. Una din profele mele are o vorba: "Nu poti sa te ca*i in gustul omului, da poti sa te ca*i in gura lui ca sa-i schimbi gustul"
Ba da, dimpotrivă, gusturile se discută, că de aia le avem. Dacă gusturile nu se discută atunci cine naiba mai suntem?
Şi nu, nu-mi place ce asculţi.
Am observat ca unii se cred prea importanti si inteligenti ca sa ''raspunda'', in schimb posteaza un comentariu ridicol, care de fapt este un raspuns. Cat de imbecil sa fi sa raspunzi si pe urma sa spui, in RASPUNS, ca nu raspunzi. In fine.
Nirvana
Iron Maiden
Metallica
Avenged Sevenfold
Nine Horses
Avantasia
Linkin Park
Disturbed
SlipKnot
KoRn
System of a Down
Blind Guardian
Dark Moor
etc.
- Pasărea Colibri, Semnal M, Pheonix.
- New Kids On The Block, Backstreet Boys, No Mercy, East 17, 'N Sync, Boyzone.
- No Doubt, Outlandish.
- B.U.G. Mafia, Paraziţii, 2 Live Crew, N.W.A.
- Animal X, 3 Sud Est, Akcent, Simplu, Non Stop, Body&Soul, AS XX, Bosquito, Genius, Cassa Loco.
- Flying Steps, Bomfunk MC's, Music Instructor, Southside Rockers, Freestyle Project, Sonic Division, Run DMC.
- Depeche Mode, Alphaville, Duran Duran, Pet Shop Boys, Modern Talking, London Boys, Smokie, Kelly Family.
- Negură Bunget, Trooper, Luna Amară, Magica.
- Aerosmith, Nirvana, Bon Jovi, Pearl Jam, Alter Bridge, Black Sabbath, The Doors, Europe, Epica, Within Temptation, Sirenia, Flyleaf, Nightwish, Fozzy, Green Day, Guano Apes, Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Sepultura, Rage Against The Machine, Queen, Scorpions, Sonata Arctica, Volbeat, Velvet Revolver, Bullet For My Valentine.
- Arkona, Eluveitie, Ensiferum, Equilibrium, Finntroll, Korpiklaani, Nordheim, Wintersun.
Ba se discută, că de-aia le-ai ales.
Queen, Ensiferum, Scorpions, Megadeth, Motörhead, Drakum, Finntroll, Gaia Epicus, Nightwish, Dark Moor, Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin, AC/DC, Death, Cannibal Corpse, Children of Bodom, Amon Amarth, Kalmah, Eluveitie, Rammstein, Sabaton, Moonsorrow, Alice Cooper, Iron Maiden, Pantera, Anthrax. Şi mai sunt.
Megadeth,Children of Bodom,Kalmah,Dimmu Borgir,Kreator,Pantera,Metallica,Judas Priest,Death,Testament, Sepultura, Satyricon, Nile, Slayer si Overkill.
Ti-am zis cateva.
1.Gusturile se discută.
2.Sunt prea multe trupe care îmi plac. Ensiferum şi Finntroll se află pe primul loc.
W&W (cei din poza de avatar, sunt dependenta de ei
), Snatt & Vix, Heatbeat, New World Punx, Above & Beyond, Kyau & Albert, DubVision, Infected Mushroom, Myon and Shane 54, Tritonal, MKB, Velvetine, Cosmic Gate, Gabriel & Dresden, Stoneface & Terminal, Dada Life.
Fiecare asculta ce-l defineste.
In fond muzica ne influenteaza starile, emotiile.
Din ce ai scris tu acolo-mi place doar Evanescence, nu ma apuc sa-ti zic tot ce ascult eu ca ma apuca dimineata si nu termin
.
Continua sa asculti muzica, vei vedea pe parcurs gusturile ti se vor schimba si se vor diversifica.
Anathema, Amorphis, Pantera, Black Label Society, Def Leppard, Led Zeppelin, Iron Maiden, Exodus, Slayer, Anthrax, Motorhead, Dark Moor, Ensiferum, Avantasia, Helloween, Sonata Arctica, Scorpions, Lynyrd Skynyrd, Eyehategod, Crowbar si muuuulte, muuulte altele.
Pink Floyd, Slayer, Immortal, Megadeth, Metallica, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Death, Cannibal Corpse, Kreator.
roxy_8649 întreabă:
anonim_4396 întreabă: