Buna, Maria
Da, e...greu e foarte greu sa fac un top am vreo 50 melodii, bine nu o sa le scriu pe toate, si nu in ordinea asta sunt dar o sa fac un top 10...
10.AC/DC-War machine
Nu pot sa zic exact de ce o adoooor dar ...toba aia de la inceput e geniala ma...ma reface dupa noptile de betie=))Nu, glumesc:))
9.Bon Jovi-I'll be there for you
Doamne iubesc melodia asta.Este absolut superba si versurile si melodia si ...cantaretul:))Perfecta combinatia
8.Guns N'Roses-Knocking on heavens door
Da... ce sa zic e extraordinara e una din trupele mele favorite nu cred ca au o melodie care sa nu-mi placa.
7.Bon Jovi-Blaze of glory
Imi da putere sa merg mai departe:x
6.Nickelback-If today was youre last day
Ma face sa ma gandesc la viata si la tot ce am realizat sau nu in ea si ma face sa cred ca sunt un nimic sau o castigatoare ma face sa lupt si ma face sa dau ghionturi peste ghionturi doar ca sa merg mai departe...
5.Nirvana-Smells like teenage spirit
Este extraordinara si...in ora de mate ma face sa inchid ochi si sa visez frumos:))
4.:-? Incepe sa se agraveze situatia cum spuneam nu sunt in ordine ca nu pot sa le pun intr-o ordine le iubesc in aceeasi masura...pe locul 4 este:
Guns N'Roses-November Rain
Nu mai am ce sa spun la aceasta melodie.
3.Bon Jovi-Always
I will ALWAYS love this song:)). Exceptionala melodie.
2.Bon Jovi-Bed Of roses
Ma patrunde pur si simplu.
1.Bon Jovi-This ain't a love song
Totul legat de melodia asta e superb:x
www.WarAndRiot.blogspot.com
1 forever came too soon-massari
2 close to you
3 bullet - abravia
4 saxo beat
5 private love
6 locul potrivit-guess who
7 manifest - guess who
8 heart beate-enrique iglesias
9 angel`s cry-mariah carey
10 one in a million -ne-eu
sper sa-ti placa :*
funda?
Eminem-No love(este o melodie care ma impresioneaza de fiecare data cand o ascult)
Eminem-Not afraid(merita 1 000 000 000 de accesari)
Nane-Ca o stea(imi plac mult versurile)
Topul poate continua...
Scz daca nu e felul tau de muzica favorit dar pentru mine hip-hop-ul sau rap-ul sunt genurile de muzica care ma caracterizeaza.
Buna.Acestea imi plac:x http://www.monden.info/topuri/top-29-piese-romanesti-30- august-5-septembrie/. Tie?:>
[1] juice:fara ea
[2] chriss brown:with you
[3] chriss justus: imi pare rau
[4] camuflaj: Romania
[5] chriss feat gonzales: si daca plec
[6] far east movement : like a g6
[7] mohombi: bumpy ride
SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR SI CA ITI VOR PLACE. Funda? :O3
Skinerr567 întreabă: