|

Am 11 ani si 1.70. Imi este frica ca o sa cresc pana la 1.90. Credeti ca la 18 ani voi avea 1.90? Cam cat credeti ca voi mai creste?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Nu trebuie sa te sperii, in general copiii ajung la o inaltime intre mama si tata, daca datorita genelor esti mai inalta, poate ajungi la inaltimea celui mai inalt parinte. Personal parera mea e ca este cam mult sa ajungi la 1.90, cred ca vei creste mai lent de acum, cativa centimetri proabil, insa nu am eu de unde sa stiu sigur cat vei creste. Nu te teme si nu iti fa o problema din cauza inaltimii tale, unii sunt slabi - unii grasi, unii scunzi (cred ca toata lumea cunoaste oameni mai scunzi si ii aud cum se vaita de asta), iar unii sunt mai inalti, insa felul cum aratam nu e atat de important fata de cat de mult conteaza caracterul omului (daca se mai poate spune ca in zilele noastre mai sunt oameni cu caracter ). Oricat ai creste, nu te simti rau pentru asta si gandeste-te ca in lume oamenii au parte de lucruri mult mai rele decat avem noi.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu neaparat, poate deja ti-ai avut cresterea majora si de acum cresti sa zic maxim 10 cm. Chestia asta nu ti-o poate zice nimeni exact, nici medicul. Tot ce e de facut e sa astepti si sa vezi. laughing Oricum sunt slabe sanse sa ajungi la 1, 90 totusi. Ai putea sa intri in modeling daca te tenteaza, cu inaltimea asta ai mari sanse sa intri la o agentie buna daca ai si grija de fizic.

| explică (pentru Adry05):

Da ...iti multumesc mult