| colonelumorteni a întrebat:

Am o întrebare legata de pistoalele cu bile Airsoft in general. Daca legea interzice achiziționarea de pistoale de jucarie Airsoft cu bile de catre minori in special copii de 10/12 ani sau chiar mai putini ani 8 ani de ce cand cauti pe YouTube:,, pistol cu bile'' sunt copii care se lauda,, uitati ce pistol mi-am luat eu'' Au voie sa aiba pistol? Si daca nu au voie sa aiba pistol de jucarie cu bile politia s-a autosesizat din oficiu si i-a dat in urmarire generala pe acei copii care arata cum se incarca si cum se foloseste un pistol de jucarie cu bile?''

Răspuns Câştigător
| Cătălin2025 a răspuns:

Salut! Acei copii probabil și-au sâcâit părinții iresponsabili să le cumpere așa ceva sau le-au "împrumutat" de la frății lor mai mari care s-au saturat de ele. Eu am permis de armă și cunosc destul de bine legile armelor. Dacă ești minor, sfatul meu: Stai departe de replicile airsoft! Pe lângă că poți scoate ochiul cuiva mai sunt și magnet de dosare penale și amenzi usturătoare. Numai complementara la "Nerespectarea regimului armelor și munițiilor" este 10.000 lei.

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Le cumpara parintii inconstienti.
Raporteaza videoclipul respectiv si ai sa vezi ca se vor lua masuri. Sau crezi ca Politia nu are lucruri mai bune de facut decat sa urmareasca postarile unor copii pe Youtube?

https://lege5.ro/......munitiilor

| Cipi1212 a răspuns:

Aceste jucării sunt periculoase.