| VictorEne11 a întrebat:

Am sperat că odată cu sosirea vacanței de vară voi fi lăsat să stau treaz până mai târziu, nu doar până la ora 7 dar lucrurile stau în continuare la fel. Cum aș putea să o conving pe mama mea să mă lase să stau treaz mai multă vreme? Am 11 ani.

Răspuns Câştigător
| Lola200228 a răspuns:

Ai 11 ani. Nu e sănătos sa te culci târziu mai ales ca esti in proces de creștere și somnul e foarte important. Dar dacă tot vrei sa convingi pe mama ta, spune.i ca nu poți dormii sau dacă dormi singur când intra mama ta sa te prefaci ca dormi. Nu stiu ce sa zic. Mama ta îți vrea binele. Dacă te culci târziu îți afectezi organismul și nu vei fii in stare sa faci nimic a doua zi!

| FonAfon a răspuns (pentru Lola200228):

Dar ora 19:00 este cam devreme. Și nici varianta cu prefăcutul că doarme nu este foarte bună...

| Anonim a răspuns (pentru Lola200228):

Prostii...

| RainbowThanos a răspuns (pentru Lola200228):

Really? la 19:00 este prea devreme. Cel mai devreme atat pentru vacanta de vara cat si pentru scoala este macar 21:00. Eu sincer nici nu pot adormi la 19:00. Eu as zice daca tot e vacanta de vara, cel mai bine copiii se culca la 11 daca tot ai vrea sa il culci la o ora ok. Are si el o varsta.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să înțeleg că te obligă să te pui în pat la ora 7?
Spune-i că tu nu poți să adormi la comandă.
Că ce mai bun somn începe după ce apune soareel airacum vara, azi soarele apune la ora 9.
Dacă ai fi bolnav, poate ar trebui să te culci la 7, dacă ești sănătos și te pune în pat la 7, la ora 19, te îmbolnăvești.
Așa să îi spui, un om sănătos nu stă în pat dacă nu îi este somn.

| Moonfl0wer a răspuns:

Simplu. Accepti sa te bage in pat la ora 7, dar pe la ora 4-5 te trezesti si faci galagie si scandal. Au trecut deja cele 8 ore recomandate de somn si le spui la ai tai ca nu poti sa dormi pentru ca te-au bagat in pat prea devreme. Eu daca as avea copil nu l-as baga niciodata la culcare asa devreme, e ridicol laughing credeam ca noile generatii de parinti sunt cu capul pe umeri, dar au ramas la fel de damblagiti mental

| Cduncfujndf a răspuns:

Fără supărare dar mama ta este foarte exagerată. Adică ai 11 ani, nu 5. Presupun că ești clasa a 4a, gândește-te așa, în clasa a 5 a de obicei începi orele la 1 și termini la 6, uneori chiar la 7. Dacă ai program d-asta ce o să faci, o să te culci imediat când vii de la școală.
Eu când eram de vârsta ta mă culcam la 11-12.