| Anonymous39045 a întrebat:

Bună,cer și eu păreri și sfaturi despre somnul și mâncare bebelușului are 10 luni!
De la 6 luni s-a schimbat complet avea un program bine stabilit de mese de somn și ziua și noaptea și de la 6 luni i se schimbă programul lunar doarme bine câteva săptămâni după doarme foarte prost la modul ca se trezește din oră în oră din jumate în jumate de oră se foiește foarte mult noaptea nu și găsește locu cu diversificarea la început îi plăcea mânca bine de pe la 8 luni a fc covid și enterocolită și de atunci stă foarte prost cu mâncarea mănâncă puțin rău mai mult mănâncă lapte noaptea se trezește de 4, 5 ori pentru lapte bea cam 500-600 doar noaptea ziua are doar 2 de lapte și restul mâncare care mănâncă 2-3 lingurițe.
Nu știu ce să îi fac cu somnu să doarmă mai multe ore legate și să mănânce mai bine ziua să numai ceară așa des lapte.

5 răspunsuri:
| Whitte a răspuns:

Asta intrebi asistenta sau medicul pediatru, nu pe TPU!

| Anonymous39045 explică (pentru Whitte):

Am schimbat 4 medici pediatri fiecare cu părerea lui dar majoritatea sunt de părere ca e un copil sănătos activ și foarte energic chiar și pe timp de noapte am fost și la neurolog mi s-a dat un siropel să o ajute să fie mai relaxată în somn dar n-o ajută.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Trebuie mers la medicul pediatru pentru un control. Cand are probleme cu somnul inseamna ca acesta are de obicei un disconfort, ori ii ies dinti, ori are colici, ori, cel mai probabil, probleme digestive. Bebelusii sunt mai sensibili si isi revin mai greu dupa problemele medicale, dar semnele nu trebuie ignorate

| Anonymous39045 explică (pentru IL0VEDINER0):

I-au ieșit dințișorii și totuși încă mă confrunt cu somnul noaptea chiar mai rău ca înainte mai ales ca nici nu mănâncă cine știe ce solide ziua doar lapte?

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru Anonymous39045):

Cel mai probabil are probleme digestive, nu mai sta asa si du-l la medic, altfel risti sanatatea copilului tau