| AlexDorinel a întrebat:

Mama mea e foarte rea.M-a pedepsit timp de o saptamana doar pentru ca nu am vrut sa ma duc la magazin deoarece eram ocupat.Ce sa fac ca sa nu mai fiu pedepsita? Tinand cont ca ea e rea si daca ii spun ceva ma va pedepsi o luna(mi s-a mai intamplat). Cred ca ma uraste.Mereu spune ca daca as pleca ar fi cea mai fericita.Imi spune ca sunt proasta etc.Ce sa fac? Am luat premiul I am fost prima, dar ea zice ca mi-au dat premiul de mila.NU MAI SUPORT!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AlexxaR a răspuns:

Încearcă sa te pui in locul ei, sa te vezi pe tine prin ochii ei, oare ai avea ceva de schimbat in comportamentul tău? Părinții in general reacționează așa, atunci când sunt foarte dezamăgiți. Poate ai un comportament pe care ea nu îl tolerează și poate ca tie, ți se pare normal... încearcă sa te gândești la situațiile in care ea reacționează așa cum spui tu și, poate îți dai seama de ce reacționează așa. Adică, dacă te roagă sa faci ceva pentru ea, iar tu nu ai niciodată timp sau nu vrei, poate asta este motivul. Știi, părinții așteaptă și ei ceva la schimb. Ei îți oferă totul iar tu ar trebui sa le mulțumești pentru tot. Nu poți avea totul pe tavă iar tu nu faci nici un efort pentru a le arată recunoștință ta.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca esti un copil obraznic, ca de pedepsit nu te pedepseste nimeni fara motiv.
De ce spun asta?
Unul din motive, este taman intrebarea ta de mai jos, unde arata cat de "cuminte" esti, daca vrei sa strici ceva, doar ca nu-ti mai place, ca sa-ti fortezi parintii sa-ti cumpere ceea ce vrei tu.
Sincer, pentru asa ceva te-as pedepsii si eu!

"acum 6 ore | AlexDorinel a întrebat:
Salut TPU, vreau sa mi stric tastatura si mouse ul vechi ca sa mi parintii altele de gaming ca astea nu mi plac..."
https://www.tpu.ro/......-sau-sa-i/

| AlexDarius3 a răspuns:

Ai tu medii bune dar dacă mă uit pe profilul tău la întrebările tale văd că faci figuri cu tastaturi şi un mouse de gaming, ca vrei să dai cu ale tale de pământ ca să îţi ia unele noi, îi faci handicapaţi etc. lasă figurilea astea şi fi cuminte.

| Ashad a răspuns:

Suna la numarul 021 745 7237 pentru a intra in contact cu niste baieti care sa ii bage mintile in cap maicii tale...

| AlexDarius3 a răspuns (pentru Ashad):

I-a uită-te boss niţel peste întrebările lui ca să vedem cine e ăla figurant de fapt.