| ManoleRamona a întrebat:

Buna seara, am nevoie de orice răspuns de la voi in favoarea și defavoarea mea nu contează, important este sa găsesc o soluție la problema mea. Am un baiat de noua ani elev la scoala, regulamentul intern al scolii interzice intrarea părinților in scoala și cu asta am fost de acord pana acum câteva zile când copilul meu a primit amenințări in clasa de la mama unui coleg de al lui. Am discutat cu invatatoarea care a spus ca ea nu poate face nimic pentru ca acordul i l-a dat doamna directoare acestei mămici pentru a intra in scoala și ca urmare in clasa, am mers la directoarea scolii care mi-a răspuns ca copilul doamnei este un copil cu anumite exigente iar ea nu-mi poate da detalii cu privire la stărea copilului. Specific faptul ca vine dintr-o familie buna și întreaga, este bun la învățătura și nu are nici un handicap, dar ca mama lui a făcut o cerere. Oricare poate merge in clasa cu el, dat fiind ca doamna in cauza va continua cu intimidări la adresa copilului meu, mă puteți ajuta cu un sfat, ce tip de cerere trebuie sa fac pentru a putea și eu sa fiu lângă copilul meu pana încep orele și ce tip de probleme trebuiesc nominate in aceasta cerere? Va mulțumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Asteapt-o pe maica-sa la intrare in scoala pana iese sau inainte sa intre si atunci ia-te de ea.

| Bondarel99 a răspuns:

Ce mama normala la cap credeti ca se duce la scoala sa ameninte un copil coleg cu fiul ei doar asa pentru ca se plictiseste acasa? Va sfatuiesc sa fiti cu ochii pe copilul dvs ca nu e un ingeras.

| Lioana a răspuns:

Nu ai specificat in ce a constat amenintarea acelei mamici si care a fost cauza care a dus la acea amenintare.
Sfatul meu e sa-l sfatuiesti pe copilul tau sa nu aiba nici o treaba cu acel baiat. Nu cred ca doamna vrea probleme cu copilul tau. Il va lasa in pace daca el e cuminte.

| romeo78 a răspuns:

Doamnă sunteți o persoană tânără, care nu cunoaște legislație.
Școala, este o instituție publică. Ca orice instituție publică, trebuie să aibă un paznic, iar accesul să fie permis oricui are treabă în acea instituție.
Regulamentul dat de consiliul școlii respective, cu aprobarea directoarei este abuziv.
După sărbători, mergeți la inspectoratul școlar și faceți o plângere la adresa școlii.
Specificați, că acea plângere o faceți datorită faptului că v-a fost amenințat verbal în școală de o mamă căreia i s-a permis accesul, iar pentru dumneavoastră accesul nu a fost permis!
Succes!

| SingPlicti a răspuns:

Cerere cu nr de inregistrare la secretariat (daca se mai poate face asa ceva) la secretariatul scolii vizavi de ingrijorarea ta si accesul tau la scoala pentru securitatea si sanatatea (mentala) a copilului tau.
daca nu se rezolva cerere la ispectorat (inca mai exista).
discutie cu mama respectiva. vezi ce se intampla si de ce a reactionat cum a reactionat. imi place sa cred ca cei mai multi oameni sunt buni si decenti dar stiu si destule cazuri (in special la cei "mai avuti") cu care ne te poti intelege si ei trebuie sa fie tratati "special"
vezi si de copilul tau. poate ca e ceva de lucrati si acolo