| Madutzza98 a întrebat:

am o fetiță de 3 luni și jumătate hrănită cu lapte praf de la 1 săptămână de viață. Până acum avea scaun normal odată sau de doua ori pe zi, acum de vreo săptămână are scaun odată la 2 zile și foarte puțin numai cât murdărește pampersul. Până ajung la pediatru ce credeți că poate avea? Oare fac ceva greșit? Nu i-am schimbat deloc alimentația

6 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Adica vrei sa spui ca de 3 LUNI si o saptamana, fetita ta a mancat DOAR lapte praf?!?!?!?!
Felicitari, continua tot ASA!

| sonya a răspuns:

Buna,

Daca bebelusul nu prezinta alte simptome, nu ai de ce sa iti faci griji. Inseamna ca asimileaza ceea ce mananca. Daca face pipi si totul e in regula, chiar poti sta linistita. Uneori bebelusii au scaun si 1-2 ori pe saptamana. Asta nu inseamna ca au probleme.

In plus, te rog sa nu ii dai solide pana la varsta de 6 luni. Nici macar acel suc mentionat intr-unul din mesajele de aici. Diversificarea incepe la 6 luni, cu piureri de legume sau fructe. In nici un caz sucuri.

Succes!

| TheBlackAng3l a răspuns:

Are febra? este posibil sa fie de la dintisori....sa ii dea vreun dinte si d-aia.

| Lazanu_Cristina_1966 a răspuns:

E cam dificil sa te apuci sa dai sfaturi pentru copii pe TPU, pentru ca un copil este fragil, si trebuie mare atentie. Am si eu copil, are deja 22 de ani, dar tin minte ca pe la varsta de 3 -4 luni se introducea un preparat fainos in lapte, de asemenea cateva picaturi apoi lingurite de suc de mar sau portocala, suc de morcov. Astea ajuta eliminarea scaunului. Daca copilul e ok ca stare generala si ca greutate, eu zic ca nu ai ce sa te ingrijorezi.

| Lazanu_Cristina_1966 a răspuns:

Avand in vedere ca e vara, sa nu fie vorba si de o deshidratare, poate un aport marit de lichide nu ar fi rau. Bineinteles, daca doreste, nu bagat cu forta pe gat.