|

Buna, va rog fără răutăți, ii făceam azi baie la bebe ( 6 saptamani si am văzut ca ii cursele spuma din cap până la gura, precizez ca o spăl cu protex, ce s-ar putea întâmpla dacă înghite acea spuma?Multumesc frumos

Funda.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Te sfatuiesc sa speli bebelusul cu sapun sau gel special pentru belusi, nu cu sapun de adulti, care are o compozitie chimica destul de dura pentru bebelus, uscandu-i pielea corpului si scalpu (pielea capului) atat de mult, incat ii poate provoca coji.
In plus, sapunul de bebelus este mai putin sodos si nu afectaeza atatd e grav bebelusul, cum poate afecta protexul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E adevărat că un bebe e mai sensibil, dar nu va păți nimic. Verișorul meu a mâncat la aproape doi ani cam un sfert de săpun și un ruj pe jumătate. Ruju era de la Avon și săpunul cine știe, poate de pe piața neagră, nu eu fac cumpărătorile. Dar nu a pățit absolut nimic, mi-a spus mătușe-mea că s-a stricat puțin la stomac. Nimic grav. Cred că l-ar fi putut afecta în cantități mari. Nu te speria. Înțeleg că se știe că produsele din zilele noastre sunt cancerigene toate, dar nu dispera. Astea te omoară în timp, rămân în țesături, se inflirtează prin piele. Microbul îl porți și tu, toată lumea îl poartă. E ceva cu care trebuie să trăim. Ne-am emancipat. Inainte și de apă le era frică, se pudrau și se împarfumau. Atât! Măcar acum nu sunt toți albi la față și mortalitatea a scăzut de atunci, a mai avansat medicina. Suntem curați, dar infecți. Cheia succesului e acceptarea situației.

Bebele nu are nimic. În ochi să nu-i dai cu spumă. Nu mă înțelege greșit, că nu îi vor ieși ochii, doar îl vor ustura. E deranjant.
Cât despre Protex, nu mă bag. Așa, ca ambalaj, e destul de promițător, să zicem... Doar să zicem și să nu comentăm. Nu le am cu produsele de genul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu va pati nimic copilul!
Va recomand acest site cu sfaturi pentru mamici : www.suntmamica.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează