|

Buna ziua, sunt insarcinata in 22 de saptamani. Am efectuat ecografia morfologic-fetala, bebe este fara nici un fel de problema.Insa ce ma pune pe ganduri este ca medicul m-a chemat la urmatorul control la 32 de saptamani. Am ramas si putin dezamagita fiindca s-a miscat pe repede inainte, cand am intrebat de sexul copilului a spus ca trebuie sa fie pozitionat cu fundul in sus cums-ar spune ca sa fie vizibil.Am mai facut ecograf si la privat in alta parte in care mi s-a confirmat in proportie de 60la suta ca va fi baietel.Si iarasi o interdictie de a dumnealui, nu mai avem voie la dragoste/sex incepand cu saptamana 23 de sarcina! In cazul vostru mamici, cum a fost perioada aceasta? Va multumesc!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ți-a explicat de ce nu ați avea voie să facețisex? Doar în cazuri de risc clare (col deschis, etc) se recomandă așa ceva.La sarcina trecută și la termen doctorița mea ne recomanda călduros și întreba cum stăm, pentru că ajută la declanșarea travaliului.Acum și eu am 30 de săptămîni, e tot băiat, dar nici pomeneală de asfel de interziceri.

| explică (pentru ania):

Mi-a spus ca sunt niste membrane si acelea in timpl unui act sexual mai intens se rup. Atat.

| a răspuns:

Buna.Felicitari in primul rand.
De obicei se fac 3 ecografi in timpul sarcinii(in fiecare trimestru cate una).Cat despre sexul bebelului, daca este in procent de 60%baiat atunci asta este, foarte rar se insala doctorii.Mie la prima sarcina abia la 6 luni mi-au zis ca este fata si la a doua la 4 luni am aflat ca este baietel(este mai usor de vazut acel "extra" laughing ).Eu am intretinut relatii sexuale pana in ultima zi fara probleme.De obicei ti se interzice sa practici in momentul in care ai probleme cu sarcina(placenta previa, placenta abruptio, sarcina cu risc ridicat de avort prematur etc.)Eu sunt de parere sa intrebi motivul pentru care iti este interzis sexul.O zi buna si sarcina usoara.