|

Este mai mult decat urgent ceea ce scriu acum!

Bunicul meu a incercat sa ma violeze in urma cu doi ani, pana acum vreo 3 luni nu am mai spus nimanui, altcuiva decat bunici mele ( sotia lui)...

In urma cu 3 luni, i-am marturisit matusi mele ( fica lui), aceasta m-a crezut si mi-a spus ca si ei I s-a intamplat ceva de genul tot cu el!

Astazi i-am spus celeilalte matusi ( a doua fica a lui), de cele intamplate, aceasta alarmata a zis ca ar fi o idee buna sa ii spun mamei cat mai repede posibil, ea m-a intrebat daca m-ar ajuta daca ar vorbi ea prima data cu mama. I-am spus ca m-ar ajuta, atunci aceasta a sunat-o pe mama si i-a relatat totul.

Dupa care, mama m-a sunat si am vorbit cu ea, bunica mea nu recunoaste i-ar fratele mamei o crede, mama vrea sa afle adevarul asa ca a spus ca luni o sa mergemla detectorul de minciuni!

Imi este foarte frica, credeti ca detectorul ar putea arata ca mint daca simte aceste emotii incontrolabile ale mele?

Va rog, ajutati-ma!

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu exista un detector de minciuni care sa fie folosit de public, asa, dupa cum il taie pe fiecare capul. Detectorul de minciuni este la dispozitia politiei si procuraturii, mama ta trebuie sa depuna plangere penala pentru a putea sa il utilizeze. Si chiar ar trebui sa depuneti plangere penala impotriva acestui abuzator, inainte de a mai nenoroci si alte fete.