| Alex00990 a întrebat:


Am 15 ani parintii mei nu se inteleg deloc.
Mama a spus ca pleaca si eu nu stiu ce sa fac.
Sa plec sau nu cu ea.
Ma simt ca naiba, nu mai pot dormi.
Ce sa fac?, dati-mi un raspuns rapid.
Scuze pentru categorie!
Multumesc!

9 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Da, mergi cu mama si lasa-l pe tata sa se descurce, sigur a fost un sot abuziv, caci femeia nu renunta usor la casnicie. O sa plateasca pensie alimentara si asta este.

| Alex00990 explică (pentru minrest):

Nu a fost abuziv, dar noi stam in aceeasi curte cu parintii lui si tata sta mereu cu ei si o lasa pe mama singura de multe ori ( pentru ca sta cu ai lui), munceste pentru ai lui chiar si cand are treaba acasa... si chestii de genul.
Ideea e ca tata imi ofera stabilitate financiara si mama imi ofera afectiune...

| minrest a răspuns (pentru Alex00990):

Dar nu e asa grav ca sta cu ai lui, si eu ma duc la ai mei de cateva ori pe saptamana. Mai sunt si alte chestii, dar nu le stii tu, pentru ca parintii tai te feresc. Oricum, ramai copilul lui, o sa plateasca pensie si banuiesc ca te va sustine financiar in continuare.

| Donsavas a răspuns:

Discuta cu ea si spune i ca ti este greu sa iei o hotărâre si ca nu poti adormi. Exact ce ne ai zis. Cred ca te va intelege si rezolvați cumva

| MihaiNicu23 a răspuns:

Mergi cu mama ta va fi mai bine.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Vorbeate cu amandoi si spune-le ca te afecteaza in mod serios neintelegerile dintre ei.
Familia lui sunteti voi acum si cu voi trebuie sa petreaca mai mult timp. Spunele ca trebuie sa decida ce e mai bine pentru tine nu pentru ei.

| gogu220 a răspuns:

Vrei sa primesti un raspuns profesinist? Suna la 116 111. La acest telefon primest un sfat la orice ora. Nu trebuie sa spui cum te cheama sau de unde esti. Nu te vor suna inapoi, si nu te vor deranja. Nu te costa nimic consultatia.

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Greu raspuns ne ceri tu noua.Eu as incerca din rasputeri sa-i impac, este cea mai logica actiune care imi vine prima in minte.Ai sanse, merita mult sa incerci. Poti sta de vorba cu fiecare pe rand, apoi cand vezi ca sunt calmi si dispusi sa-i aduci la o discutie in trei.Ar trebui cand vorbesti cu ei pe rand sa-i intrebi ce motive au, sa le subliniezi faptul ca te pun intr-o situatie aproape imposibila, sa alegi unul din doi, ca tu ii iubesti pe amandoi la fel.Incearca asta prima data, apoi mai vedem, poate reusesti un lucru deosebit, succes.

| Miksha a răspuns:

Trebuie sa alegi parintele care iti ofera cele mai bune contidii, NU MATERIALE NEAPARAT!, ma refer la atentie de care un copil are nevoie, de intelegerea si comfortul pe care ti-l poate acorda in aceasta perioada grea. Daca parintii tai chiar vor divorta ai mare grija si gandeste-te atent pe cine alegi caci ceea ce vei spune va avea un impact mare in cazul in care se vor duce la tribunal pentru custodie. Deci mai simplu, in cine ai mai multa incredere ca iti poate oferii toate cele necesare.