| LaughingKarima a întrebat:

Am si eu o problema mica si draguta. Timp de 3 saptamani o sa fiu bona. Yay..nu chiar. O sa am grija de 2 dracusori, gemeni mai exact care imi fac capul patrat inca de cand m-am mutat. Sunt toata ziua pe capul meu, si vorbesc serios cand spun ca iubesc copiii mici insa nici chiar asa de mult incat sa nu ma gandesc cat de bine ar fi sa ii leg de un copac. Continuand. Cum ii fac sa asculte de mine? Cum ii fac sa fie cuminti? Cum ii opresc mai exact, au buton de oprire? Spuneti-mi tot ce stiti despre cum trebuie sa ai grija de copiii!

P.S. : probabil nu e buna categoria, dar nu conteaza XD

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Incearca sa le atragi atentia printr-un joc ce pentru ei pare interesant. Incearca sa le atribui personaje din desene animate. Joaca-te cu ei. Daca se plictisesc, cauta ceva nou. Mai mult ca sigur o sa oboseasca si vor vrea sa se culce.

| LaughingKarima explică (pentru anonim_4396):

O singura problema ar fi ca lichenii aia doi sunt cam sadici cand vine vorba de orice(au doar 8 ani si stiu totul despre creepypasta!). Ce ar trebui sa ma joc cu ei? Spanzurati-o pe Karima?!

| Anonim a răspuns (pentru LaughingKarima):

Awww...deci sunt mai mari de 5...hmmm, de ce nu ii duci in parc?

| LaughingKarima explică (pentru anonim_4396):

Fi atenta ca eu ii duc in parc in juma de ora, daca nu ma asculta dupa aia, ii trimit pe capul tau, sa se joace spanzuratoarea pe viu cu tine.

| Anonim a răspuns (pentru LaughingKarima):

Ii trimiti prin posta? Vezi ca daca vin la mine, o sa fie dati persoane disparute...ca asa de drag imi e sa stau cu tancii...aoleuu

| LaughingKarima explică (pentru anonim_4396):

Nu mi omara ca nu imi mai primesc banii laughing

10 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

O idee ar fi sa transformi tot ce e de facut intr-o joaca. Daca nu te asculta, nu ne mai jucam happy

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Spune-le că le dai dulciuri daca stau cuminți.

| Croampa a răspuns:

Eu nu sunt fanul copiilor mici( si nici ei fanii mei) dar cea mai buna metoda a mea de a trata copiii mici e: ii iei de par si dai in sus si jos cu ei( ca pe eu-eu)! big grin

Oare de asta nu le place la copiii mici de mine? thinking

| LaughingKarima explică (pentru Croampa):

Am incercat si nu merge crying sunt 2 dracusori si jur ca daca mai aud ceva ca se sparge prin casa, eu ii spanzur!(mi-au spart telefonul crying )

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fi atenta.
Cand incep cu nebuniile, ii asezi frumos unul langa altul si ii fixezi cu privirea apoi le dai ordine.
Ii pui sa deseneze, le spui "cat de frumos ai desenat, tu singur ai invatat sa faci astea? ". Copiii se simt foarte atrasi cand le spui astea si devin seriosi si incep sa-ti spuna povestile lor. Trebuie doar sa stii sa te miri de ce fac ei.
Altceva ce poti face cu ei : un puzzle, o prajitura, pe afara cu bicicletele, castele din cuburi, curse de masini etc.
Cand incep sa dea in laturi le spui foarte serios cu o fata fara zambet si putin amenintatoare ca nu este frumos ce fac.
Vezi sa fi "lipicioasa" cu ei si uneori sa le vorbesti pe limba lor precum " ete"(este), " tatol"(tractor), "mese"(merge).