| bibi5961 a întrebat:

Fetita noastra are 10 zile, mananca la piept insa mananca foarte putin, de foarte multe ori adoarme in timpu alaptarii, din sticluta a mancat foarte mult cand i~am dat, si decis sa-i dam lapte matern cu sticluta. am cumparat de la auchan o pompa de muls electrica ( de la Primii Pasi), a fost vreo 90 lei, insa nu stoarce deloc deloc, indiferent cat de tare e data, cu toate ca lapte este foarte mult. Oare sa fie slaba pompa? Ne gandim sa luam una mai buna, ce ati recomanda? Tot electrica sa fie. Dau funda, multumesc!

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu, nu faceti astfel de timpenii. Copilul trebuie' sa suga de la ma-sa. Il alaptezi de o suta de ori pe zi, daca asa vrea. Totul e instinct la ea acum, nu o dati peste cap. Incet-incet va suge mai rar si mai mult. Succes mult va doresc!

| ania a răspuns:

Și eu am folosit pompă în primele zile, pentru că mi se părea că și după ce suge e tot flămând, dar curgea lapte și bebe îl bea apoi repede.Peste vreo 3 săptămâni s-a reglate lactația și a învățat și el să sugă mai bine și n-am mai avut nevoie de pompă. Acum are 1 an și 2 luni șă încă suge destul de mult. Poate nu ai montat bine pompa sau e stricată dacă vezi că atunci când mulgi cu mâna iese ușor. Mie mi s-a părut că m-a ajuat pompa să se desfunde canalele și să curgă mai ușor.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Buna, de ce ai da bani pe atatea prostii? Incearca sa comunici cu ea, chiar daca nu intelege prea multe acum in timp ce o mananca, iar daca adoarme nu-i nimic inseamna ca s-a saturat. Nu merita sa cumperi toate prostiile ce le vezi prin magazine/televizor. O zi buna!

| bibi5961 explică:

Problema e ca adoarme pentru vreo 10~20 min si apoi se trezeste si iar vrea mancare

| GeorgetaTudor a răspuns:

Draga mea,
La inceput sanii produc putin lapte pentru ca si bebicul are nevoie de foarte putin. Pompele sunt inutile si sunt folosite pentru a descuraja mamaicile sa alapteze pentru ca lapticul fiind putin pompa nu are ce sa stoarca.

Pune bebita la piept fara teama. DAca suge si simti ca suge va fi bine.
Alimenteaza-o la cerere. la acesta varsta ei petrec la piept si 20 de ore pe zi. E normal.

Sa aveti doar bucurii de la printesa voastra!