|

Salut TPU! Recent o pisica de a mea a fugit de acasa. Zona in care stau, este o zona linistita unde nu prea circula masini. Povestea incepe asa:

Am venit de la scoala, si am vazut ca motanu meu Tomita, a disparut, ca pe neasteptate. Am aflat ca a fost cu celelalte pisici in afara gradini, si ca de acolo nimeni nu mai stie. Pisica este destul de agresiva, nu prea accepta pe oricine sa fie luat in brate, mai ales daca este strain. Deci cazul cu furatul il scot din calcul. Banuiesc ca, nestind ce sa faca s-ar fi adapostit, iar unde stau nu este un cartier ff mareAcum intreabarea mea este, care sunt sansele sa se intoarca, avand in vedere ca avea 3-4 luniP.S scuzati categoria pe care am ales-oCare o sa aiba un raspuns cat mai ok, si poate sa imi explice in aceste faza primeste funda! Sanatate!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic să nu scoți din calcul chestia cu furatul... mai ales dacă era un pisoi drăguț. Dacă a fost crescut de mic de tine, puțin probabil să lipsească de bună voie noaptea de acasă.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

O pisica la 4 luni este deja mare, deci o fi intrat in calduri, sau de obicei aceste creaturi fug unde este mai bine, daca tu ii dai salam iar altul somon, ramane la somon.

| a răspuns (pentru RacPac):

Totusi in calduri la 4 luni? Hrana motanului meu este [si sper sa nu fi fost] foarte consistenta.