|

Tigaile Delimano sunt bune de ceva? Dau funda.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da. Eu mi-am luat tava pentru cuptor de la Delimano si fac in ea pizza, legume la cuptor, tarte, prajituri etc. Nu lipeste si coace foarte uniform.
Am si o tigaie de 28 cm dar nu prea am folosit-o. Doar cateva fritpturi pentru sotul meu si niste ciuperci tip "pe plita".
La tigaile din ceramica trebuie sa ai mare grija sa le lasi sa se incinga foarte bine inainte sa pui ceva in ele, altfel ai sanse sa se lipeasca. Si sa le cureti bland, cu burete moale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ideea stratului ceramic a venit ca o încercare de a înlatura minusurile vaselor clasice. Pentru aceasta, trebuia creat un strat protector care sa deţină proprietaţi mecanice, termice si anti-aderente cu totul speciale. Ceramica era, de la bun inceput, alegerea naturala. Cu toate acestea, au fost necesari ani de testari pentru a ajunge la rezultatul optim. Secretul ţine de combinaţia ideala dintre compoziţia ceramicii (compoziţie lipsită de orice substanţe chimice adăugate), temperatura de coacere a sa (critică pentru obţinerea proprietaţilor urmarite) şi timpul alocat tratamentului termic. -Dacă vrei mai mult : http://www.delimano.ro/......de-nota-11

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt cele mai bune, nu se prinde mancarea in ele, pui putin ulei deci faci economie si se spala usor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce treaba are cu bebelusii? Or fi bune si de durata, daca sunt ingrijite (curatate) ca lumea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează