Știe cineva ce au făcut românii lui Vlad Dracul mai exact la Bătălia de la Varna? Dar cu surse va rog. Am văzut mulți unguri pe Quora susținând ca romanii au trădat oastea lui Iancu de Hunedoara,...? (mai mult)
Ce se intampla cu cei care jignesc pe TPU, alte persoane. Exemplu > Violleta 2022. Am gresit redactarea unui text, spunand, ca nu sunt mama Omida sa stiu cand ies din spital si respectiva persoana...? (mai mult)
Cum pot să mă răzbun pe un băiat? :))
Ma numesc Marius sunt clasa a 9 a, am probleme cu coloana ( scolioza ) sunt programat pentru operatie pe data de 18 sep. 2022, o sa lipsesc de la scoala cel putin 2 luni jumatate avand in vedere ca ...? (mai mult)
Buna ziua am avut o operație acum un an am avut un chist sub noada fundului si de un an abia s- a prins operația și mi- a rămas o găurica foarte mică și mereu scot par de acolo cu penseta este grav...? (mai mult)
Eu credeam ca baietilor le place cand iubita se imbraca mai sexy mai elegant... Iubitul meu cand vede ca ma imbrac cu ceva si mi se vad umerii se crizeaza -_- e semn rau sau bun? Lol
Salut TPU! In legătură cu cicatricile provenite din zgârieturi ca de sârmă, cuțit și frecări de alte obiecte. 1. Cum pot scăpa de ele definitiv? Daca nu va exista tehnologia în viitor sa...? (mai mult)
Cum pot scăpa de timiditate? O am de prea mult timp. Sunt așa de timidă încât de abia ce pot spune bună prietenelor mele
Ajutati- ma va rog, stiti jocul acela free fire, când încerc sa ma conectez îmi spune eroare, login failed, please try logging out first, imi puteți spune de ce îmi arata asa și ce pot face va rog...? (mai mult)
Este cineva aici care si-a schimbat vreodata numarul de telefon, dar si-a pastrat telefonul? In astfel de conditii se pastreaza in telefon pozele, ss-urile si numerele de telefon?
Fata, 21 ani. Am mai urcat de două ori m. Bucegi pana la Babele, Sfinxul, Cruce etc., insa cu cineva, deci pot spune ca cunosc traseul, mai ales ca e inscriptionat cu semn pe fiecare copac, respectiv...? (mai mult)
M-am mutat într-un apartament nou de 2 luni, doar ca nu am trecut inca pe la asociatie sa ma trec la intretinere. Ce se poate întâmpla? Sunt proprietar, nu chirias.
Salut, am văzut când facem baie ca mi- a ieșit un fel de os îs testicule, nu ma doare și nici nu sunt umflate sau ceva, nu sta lipit de testicul ci se poate mișcă, aveți idee ce poate fi?, ...? (mai mult)
De ce in Romania se maresc salariile mereu la bugetari si au salarii decente si au si libere si o duc bine si cei din mediul privat se chinuie pe salarii mici sau foarte mici si se maresc foarte rar si...? (mai mult)
Salut TPU! Stiti cumva de ce nu mi mai apare McDonalds pe Glovo? Acum 2 zile am dat ultima comanda tot la McDonalds si era, iar acum nu mai este. Stie cineva ce se intampla?
Eu sunt scundă 152 cm. Se merită să fiu împreună cu un baiat înalt 180+?
Salut TPU, mi- am pus o lucrare provizorie pe toata partea de sus, toti dintii au fost devitalizati in afara de o masea caci zicea ea e mai bine asa, ma rog. Ideea e ca dupa doua zile de purtat coroana,...? (mai mult)
Buna TPU! Am 16 ani și m- am gândit că a- și vrea să fiu un donator de organe! Din cate am văzut pe internet trebuie sa depun o declarație în acest sens la un notar. Numai că eu am astm bronșic...? (mai mult)
Salutare. Un post tv/ televiziune(antena 1, protvv etc) iti poate arata fața la televizor daca nu esti de acord? Si daca o fac, ii poti da in judecata? De mentionat ca persoanele respective sunt...? (mai mult)
Salut caut si eu niste module pentru incarcare cu cut off cand bateriile sunt full vreau sa fac un acumulator de 7.4 volti folosind 2 bateri tip lion de 3.7 volti nominal si 4, 2 maxim ce imi recomandati...? (mai mult)
Vrei să afli secretele unui public speaking de succes? Înscrie- te...? (mai mult)
S- a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct...? (mai mult)
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Ce poți face dacă ești o victimă a agresiunii sexuale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Salut! Niciun produs nu trebuie consumat daca este trecut de data de expirare, indiferent de cum a fost stocat. Fiecare produs daca trece de perioada de expirare, suferă degradări la nivel enzimatic,...... (mai mult)
Bună, profesia de avocat, necesită absolvirea facultății de drept, care este de 4 ani, iar după urmează o stagiatură în barou timp de 2 ani. Acum, când vine vorba de a obține un loc de muncă...... (mai mult)
Rezonez foarte mult cu ceea ce spui tu. Când eram adolescentă am avut tot felul de joburi pentru a mă putea responsabiliza, dar și pentru a mă putea întreține la facultate. M- am lovit de foarte...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati