|

1. Daca Dumnezeu exista, de ce nu il distruge el pe diavol?

2. Daca Dumnezeu si-a trimis fiul si anume pe Iisus sa se rastigneasca pentru pacatele noastre si sa deschida portile raiului, atunci de ce fiul Sau nu a aratat al cui fiu este printr-un miracol evident pentru ochii oamenilor? De ce Dumnezeu, ca un tata iubitor ce pretinde ca este, a permis ca insusi fiul sau sa fie supus unor asemenea torturi si, prin atotputernicia Sa, nu i-a inlesnit situatia?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Jelli tata, daca esti atee, de ce mai vorbesti de Dumnezeu? Ca sa agiti spiritele? Ca sa te bagi si tu in seama pe TPU, din cand in cand, sa vada lumea ca esti capabila de filosofii?
In continuare ma intreb, cand naiba mai cresti si tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Flav):

Buna, Flav! Azi sunt in toane bune, asa ca iti raspund la intrebare: am pus intrebarea deoarece vreau sa imi rezolv dilemele in legatura cu Dumnezeu. Vreau sa cred si eu, dar pur si simplu nu pot, asadar cu ajutorul raspunsurilor voastre poate ma pocaiesc. Pana acum nu m-a multumit niciunul.
Cat despre categoria aleasa gresit, sunt pe telefon si se pare ca s-a selectat aiurea, desi eu am setat pentru religie.
Nu intentionez sa agit spiritele, n-am motiv.
Cand o sa cresc? Pai zilnic... Putin cate putin. Acum serios, mi-as dori sa ma schimb, dar nu stiu ce trebuie sa fac intai si ce nu pot sa fac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt ateu slab dar raspund la intrebari ca si cum as fi credincios, pana la urma sunt crestin.
1.Pentru ca nu poate, sunt toti nemuritori dar nici n-a incercat vreodata pentru ca e miel, e bun.

2.Pentru ca Iisus Hristos este mielul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1.Pentru ca Dumnezeu desi este tatal nostru ne supune la acest test si anume viata noastra pentru a vedea cine este demn si cine nu de iubirea Lui, altfel spus daca noi il putem invinge cu propriile noastre arme pe diavol si nu vom cadea in ispitele acestuia care sunt la tot pasul, vom fi demni de iubirea Lui Dumnezeu.

2.Acesta este tot un test prin care Iisus impreuna cu Dumnezeu vrea sa ne supuna si anume increderea pe care stramosii nostri ar fi trebuit sa o aiba fata de Iisus si de Dumnezeu.

3.Pentru ca iubirea Lui Dumnezeu este atat de nemasurabila incat si-a trimis propriul fiu sa fie supus la aceste chinuri groaznice, pentru ca stramosii nostri sa se lepede de toate pacatele si pentru ca tu sa existi acum, aici.

Daca mai ai anumite indoieli cu privire la acest subiect te rog sa ma intrebi.Scuze daca am greseli de ortografie, am scris repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| explică:

N-auzi mai ca ne supune incercarii, cum sa-l distruga pe ghiavol, cum sa ne mai testeze? Iar pe Iisus cum sa-l fi ajutat, cita vreme l-a pus sa se jertfeasca pentru iertarea noastra? Vezi ca te bate IEma ca n-ai fos la orele de religie. Apropo de IEma, nu te-a invitat si pe tine in secta ei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti un om care nu crede in Domnul D`zeu! ..nu comentez nicmic iti zic sa citesti BIBLIA SA TE CONVINGI SI TU SI SA VZ CINE E DOMNUL MOSTRU BUNwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează