| Esperança a întrebat:

1 Petru 4 : 12 Prea iubiţilor, nu vă miraţi de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca să vă încerce, ca de ceva ciudat, care a dat peste voi:

13 dimpotrivă, bucuraţi-vă, întrucît aveţi parte de patimile lui Hristos, ca să vă bucuraţi şi să vă veseliţi şi la arătarea slavei Lui.

14 Dacă Sunteţi batjocoriţi pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindcă Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihneşte peste voi.

Acestea fiind spuse, Duhul lui Dumnezeu se odihneste si peste voi sau preferati sa traiti in desertaciune si amagire?

http://www.youtube.com/watch?v=a9yFvKGGZTk

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

,,Si va bucurati cu o bucurie negraita si stralucita''. Viata mea este pentru gloria Ta, iar eu traiesc astazi pentru a Te onora, slujind cu sarguinta si excelenta! Tu esti motivul existentei mele; Iti multumesc pentru opurtunitatea de a Te cunoaste si de a Te sluji! O seara binecuvantata! Pace.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu traiesc cu Domnul in sufletul meu si el e mandru ca sunt o persoana cu inima buna.

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

Se vede cand spiritul sfant este peste cineva pentru ca in primul rand, acea persoana manifesta rodul acesteia, asa cum se arata in Galateni5:22,23,adica calitati placute lui Dumnezeu. Daca o persoana spune ca are duhul sfant, dar nu manifesta cele 9 calitati din Galateni, inseamna ca nu e asa.

Răspuns utilizator avertizat