Cei mai activi useri din categoria Religie pe 9 Decembrie 2025 sunt:
E adevărată chestia cu prima mare dovada că s- a apropiat extrem de tare Apocalipsa este instituirea unui Guvern Mondial condus de un singur om? Protestanții merg și mai departe zicand că acel om...? (mai mult)
Ce faceți văzând că se apropie sfârșitul lumii sau zilele din urmă?
Știi ce te așteaptă dincolo de moarte exact? De unde ești așa sigur că nu mai exista nimic?
Credeți în viața de apoi? De ce da, de ce nu?
Dacă Dumnezeu spune să-ți iubești dușmanii... De ce are dușmanii săi parte de tortura pentru eternitate in iad?
Voi credeti in reincarnare? As vrea sa raspundeti cu propria voastra constiinta, nu din alte surse materiale.
Credeți că emisfera noastră personală ce ne reprezintă ca timp și spațiu, include și respective entități spirituale prin care măi marii bisericii și nu doar obișnuiesc să se folosească ...? (mai mult)
Care a fost si este scopul materialist al lui Isus?
Zeul iudeu va poate tine in viata fara sa aiba nevoie de copaci?
Cum pot sa Ii slujesc lui Iisus Hristos că simplu om? Mi- am dat seama ca e printre câteva, o personalitate istorică care merita respectata cu adevărat pentru ce a făcut și ce a promovat el neavând...? (mai mult)
Știe careva de unde pot cumpăra o armă de foc? Vreau să mă sinucid... Deci aveți idei?
De ce foarte multi crestini ortodoxi (majoritatea) se cred buni la suflet dar din nefericire nu sunt EXEMPLU : Dupa ce am fost criticat de multi crestini ( tot iei spun ca doar Isus judeca ), m- am...? (mai mult)
Se apropie Armaghedonul prezis in Biblie sau moartea. Voi ce faceti?
Buna TPU! Dumnezeu a creat lumea. Toți oamenii de pe pământ. Dar pe părinții lui Dumnezeu, Iosif și Maria cine i- a creat? Și pe părinți lui Iosif și Maria și așa mai departe. Primul om de...? (mai mult)
Apostolii credeau in Jesus fara sa le arate ''minuni''?
Voi ce dar ați primit de la Dumnezeu? Ma refer la cei născuți din nou (Ioan 3:3) și care trăiesc zilnic cu Dumnezeu As vrea pe tema asta sa va transmit sănătate tuturor celor implicați in a ...? (mai mult)
Ce ai alege? : Dumnezeu sau ateism?
Dumnezeu discrimina persoanele LGBTQ+ sau doar persoanele care il venereaza?
Vouă nu vi se pare că viața asta e mai mult blestem decât frumos și binecuvântare? dar Viata asta oricum nu mai reprezintă nimic pentru mine odata ce trecând copilăria am murit si eu odată cu...? (mai mult)
Vreau sa infiintez o cumunitate unde sa se respecte strict Legea lui Dumnezeu, aia asa zisa veche, dar am nevoie de un teritoriu si populatie. Cum pot sa fac?
În ce capitol din Iov Dumnezeu mustră slava deșartă, arătându-le oamenilor cât de neînsemnați sunt?
Dece a durat potopul 40 de zile si 40 de nopti? Ca nu era nevoie decat de cateva minute. Variantele civilizatiilor https://www.youtube.com/watch?v=RPBRYwui7es&ab_channel=Mythologica
Salutare, De ce Satana este nemuritor? Având în vedere că omul, marea creație a lui Dumnezeu, moare atât de repede după ce este alungat din slava Sa. Gen. 5:5 - Gen. 5:17 - Gen. 5:31 - Gen....? (mai mult)
De curând mi- a murit o ruda foarte apropiată. Mulți oameni spun ca "te vede de sus". Mie nu îmi place acest mit. Oare chiar e adevărat sau e un fel de a spune ca sa aline rudele? Eu nu cred...? (mai mult)
Care este cartea voastră preferată din Biblie și de ce?
Buna! As vrea sa stiu daca exista vreo modalitate prin care ma pot converti de la o religie, la alta! As vrea sa o fac deoarece ma identific cu o alta religie. Exista vreo varianta? Multumesc!
Majoritatea soferilor care conduc masinile pe sosele si autostrazi alearga spre moarte vesnica pentru ca Isus a spus ca larga este calea care duce la moarte vesnica si ingusta este calea care conduce la...? (mai mult)
Daca Dumnezeu este atotputernic, de ce mai are nevoie de o armata de ingeri? Nu se spune ca pentru El nimic nu este imposibil?
Unde nu se baga majoritatea oamenilor acolo e calea vietii si acolo e adevarul. Isus a spus ca larga e calea spre moarte vesnica, unde alearga majoritatea oamenilor. Voi ce credeti?
Bag seama ca Satan, vazand ca Biblia incepuse a se raspandi in lume impreuna cu crestinatatea, prin anii 600 d.Hr s- a folosit de inversunarea arabilor contra evreilor, pentru a inspira Coranul - o...? (mai mult)
Iehova Dumnezeu, autorul Bibliei, este cel mai maret Dumnezeu in comparatie cu restul dumnezeilor din toate timpurile si fata de restul dumnezeilor celorlalte religii precum Allah, etc. Iehova Dumnezeu...? (mai mult)
Hello tuturor, am și eu o rugăminte, vreau să vorbesc cu cineva despre religia penticostală. Am 15 ani și am câteva întrebări despre această religie, dacă vrei să îmi spui că sunt prea ...? (mai mult)
De ce este credinta crestin ortodoxa cea mai atacata in ziua de azi chiar de multi romani?
Buna! As avea si eu o intrebare. As vrea sa intru la liceul de teologie si am inteles ca in anul acesta 2021 se vor da si niste probe eliminatorii. Sunt două clase, pastorală și patrimoniu cultural....? (mai mult)
Vreau să vorbesc cu cineva despre ce înseamnă să fiu penticostal și ce înseamnă să fiu ortodox. Eu vreau să fiu penticostal, am 15 ani și am văzut cum penticostalii îl iubesc pe Isus Hristos...? (mai mult)
Dacă cimpanzeii o sa evolueze in oameni ce mai ziceți? O sa ziceți că Dumnezeu i-a făcut din țărână si le-a dat porunci?
Uriasii au fost pe pamant inainte de potopul din 2370 i. Hr. Asa reiese din Biblie. Voi ce spuneti?
Cum îți poți da seama dacă ești un creștin mediocru? :|
Cum e starea de mort?
Întrebare pentru creștini: Voi citiți zilnic din Biblie? ...și cât de important credeți că este acest lucru în viața unui creștin?
Imparatia Lui Dumnezeu va veni in curand pe pamant. Ce credeti ca se va intampla atunci?
De unde au aparut ingerii? Ca nu zice nimic in Biblie. Asa se intampla cand nu stii sa duci o poveste pana la capat.
Buna ziua, daca eu și prietenul meu ne căsătorim și el nu este botezat este vreo problema? Trebuie făcut ceva? Avem voie sa facem cununia religioasă așa cum e normala? Va rog sa mă ajutați.
In Biblie scrie ca Dumnezeu a creat omul parte barbateasca si parte femeiasca dupa Chipul si Asemanarea Sa. Atunci Dumnezeu ce fel de parte este?
Cum era văzut sexul înainte de căderea omului în păcat? Sau ce reprezintă împreunarea dintre soț și soție în plan spiritual? Care este implicarea lui Dumnezeu în toate acestea? (Înafara...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare. Am zis unor persoane ca eu nu o sa ma apuc de fumat pana la varsta de 18 ani, iar ele nu m- au crezut, iar ca sa para mai credibil am zis ca i- am jurat lui Dumnezeu ca nu...? (mai mult)
E pacat sa fumezi iarba Domnului?
Caietele primite la cursurile prin corespondenta la Sola Scriptura se dau înapoi sau rămân la mine?
Bună. Cei care sunteți din Timișoara și mergeti la biserica. Il stie cineva pe pr Timotei Sbera de la Ronat? Dacă da cum e ca și preot/duhovnic? Mie mi- a fost recomandat sa merg la el la spovedit....? (mai mult)
Pentru a plati rascumpararea si a face posibila din nou perspectiva vietii vesnice in carne si oase a omului, Isus a fost trimis de Dumnezeu pe planeta Pamant ca sa fie jertfit ca om in carne si oase....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?