Cei mai activi useri din categoria Religie pe 9 Decembrie 2025 sunt:
In mod simbolic? Ce mai sfinti https://ro.orthodoxwiki.org/Bonifaciu
Ați simțit vreodată că era mai bine daca nu va nasteati, daca nu apăreați pe lume? De ce ne- am născut, chiar așa? Mă refer la rostul și sensul logic pentru care ne- am născut nu prin ce...? (mai mult)
Unde scrie in Biblie ca Dumnezeu ne iubeste? Scrie ca iubeste lumea nu pe noi.
Cine e cel mai mare in Imparatia cerurilor?
Buna! Iubitul meu este baptist iau eu creștin ortodox! Amandoi ne dorim o casatorie însă nici unul dintre noi nu vrea sa își schimbe religia! Ce putem face in cazul acesta? Am auzit ca ar merge printr-...? (mai mult)
De ce Dumnezeu a facut 29% uscat si 71 apa? Deci a tinut cu vietuitoarele marine?
Sincer, daca as fi eu Dumnezeu as termina cu Pământul chiar azi adica as face sa fie sfârșitul lumii/Apocalipsa etc. Dumnezeu acum ce mai așteaptă? De ce nu o face acum? Că nu prea se mai poate...? (mai mult)
Când ar fi sfârșitul lumii conform Anunnaki?
Crezi că există Nibiru? Poți baga mana in foc că nu există 100% aceasta planeta? Eu nu chiar.
Se întorc zeii extratereștrii Anunnaki cu Nibiru? Acum văzusem un mini documentar pe TVR 1 sau 2 cred. Cică cum ne vor gasi, le vor place asta și ce vor face cu noi? Ne vor lasa sa traim in continuare...? (mai mult)
Ce credeți despre Anunnaki?(extratereștrii)
De ce l-a facut Dumnezeu pe Adam cu penis? Si de ce nu a facut alt barbat din coasta lui, in loc de femeie?
Psalmul 115:16:"Cerurile sunt ale Lui Iehova Dumnezeu, dar pământul l- a dat oamenilor." Misiunile spatiale dincolo de planeta Pamant nu folosesc la nimic omului conform Bibliei. Cerurile sunt ale...? (mai mult)
Se pare Jesus e copia lui Mithra, ce parere aveti? In APOLOGIA 1 A LUI IUSTIN MARTIRUL zice ca demonii au copiat si le- a pus in cultul lui Mithra. Dar e o problema. Mithra a existat mai inainte de ...? (mai mult)
Unde gasesc informatii despre cultul lui Mithra?
Cum se explică faptul că biserica ortodoxă zice că lumea a fost făcută acum aproximativ 7500 de ani dacă există obiecte datate cu zeci de mii de ani în trecut? Sunt sigure 100% aceste metode de...? (mai mult)
Ce vină am eu că Adam a mâncat din pomul cunoașterii binelui și răului? De ce nu l-a pedepsit Dumnezeu doar pe el?
Știe cineva daca caietele alea subțiri pe care le primești pentru cursurile prin corespondenta la Institutul de studii biblice Sola Scriptura trebuiesc date înapoi odată cu testele sau acestea rămân...? (mai mult)
La cursurile Sola Scriptura cine îți corectează cursurile și cine creează cursurile? Au profesori speciali sau chiar pastori? Am văzut că scrie ceva și de o fisa matricola.Și îmi poate spune ...? (mai mult)
La ce pagini este dezbătut subiectul viața după moarte și ce poate fi după in cărțile Conversații cu Dumnezeu (de N.D. Walsch)? Mă interesează strict subiectul viața după moarte în aceste ...? (mai mult)
Salut, gasesc video-uri in limba romana despre paganism si Wicca? As vrea sa stiu mai multe despre aceste doua practici dar sa nu fie video-uri facute de vreun fanatic crestin
De ce Vedele hinduse vorbesc de creaturile din Biblie? „Din mine au luat fiinţa, în vremea Începutului, cei şapte mari Rishi(Ezechiel 9:2/Apoc. 15:6) şi cei patru Manu(Ezechiel 1:5), născuţi...? (mai mult)
Ce rol au nasii si mosii la botez?
Voi le intelegeti rostul la misionarii religiosi? Ca si cum ti-ai vinde zeul prin pliante si vorbe.
Stiti cat timp se pomeneste la Sf. Parascheva din Iasi un pomelnic platit cu 100 de lei?
Pe cine ar baga Dumnezeu in iad? Pe cei care se cred credinciosi sau pe cei care nu se cred? Asta daca ar exista acel Dumnezeu.
La ce pagina începând a celor trei carti Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch se afla întrebările și răspunsurile despre posibila viața extraterestra și extraterestri? Și în ce carte...? (mai mult)
Buna dimineata, stie cineva daca pocaitii se inchin la altar? De inchinat stiu ca nu se inchin la icoane, dar nu au nici altar?
Dumnezeu exista sau nu? Argumenteaza!
Ce este răul, ce manifestări are?
Unde va sta sufletul omului in perioada in care acesta va muri si va veni Iisus pe norii cerului sa ii invieze pe cei drepti si pe cei pacatosi?
Cum să-și aleagă profesia un tânăr creștin?
As vrea sa ma pocaiesc de pacate, sa ascult voia Lui Dumnezeu, dar in special de Domnul nostru Iisus Hristos. Vreau sa simt sangele Lui cum imi curge prin vene si vreau sa practic toate invataturile Lui.In...? (mai mult)
Ce parere aveti despre asta? https://www.facebook.com/atacdeconstanta.atacdeconstanta/videos/2907611112898288
Voi sperați personal ca după moarte sa mai existe ceva,o alta dimensiune,viața, o continuare? Adică aveți speranța asta?
Ce părere aveți de filmuleț? https://youtu.be/YqPkTTNtMnQ Conștiința supraviețuiește morții fizice?
Voi chiar credeți că, constiinta nu supraviețuiește morții fizice? Dar cum rămâne cu ce zic Dr.Raymond Moody, Dr.Sam Parnia sau Dr. Ebemn Alexander oameni de știință apreciați care susțin...? (mai mult)
De ce sunt atat de multi preoti pedofili?
Daca Dumnezeu e timpul(Ap.1:8), si spatiul depinde de timp, ca sa fie creat, iar materia are nevoie de spatiu, ca sa fie creata, atunci intrebarea este, poate sa existe timp fara spatiu si materie? ...? (mai mult)
Buna! As dori sa caut un duhovnic bun în Timișoara care sa lase la împărtășit săptămânal. Dacă ma poate ajuta cineva va rog foarte frumos cineva care e din Timișoara și are un duhovnic care...? (mai mult)
Ce legatura credeti ca exista intre "acoperirea capului femeii" si demonii incubus? Rog sa raspunda doar cei care sunt cat de cat initiati in aceasta directie. Multumesc!
Ce salarii au profesorii de religie?
Salutare, În Împărăția lui Dumnezeu ajung și bebelușii care au murit? Argumentați cu versete(verset-concluzie), vă rog.
Ce credeti că va așteaptă personal, după ce muriți?
Vreau un sfat... Am 21 de ani aproape, am un servici bun, am familie aproape, dar ma simt un om foarte singur, în tot acest timp am incercat sa imi fac o prietena, sunt un tip destul de drăguț dar ...? (mai mult)
De ce nu se preda din Biblie la ora de religie?
Daca il ai pe Hristos in inima, iti mai trebuie vreo religie?
Chiar credeți că va veni în lume o perioada de pace, dezvoltare umană și spirituală? Deci se tot aude ca atunci când vom intra in Era Varsatorului va începe o perioadă de pace, dezvoltare umană,...? (mai mult)
Stiati ca nu a existat nici o epoca a pietrei? In Biblie, in cartea Geneza, inca de la primele generatii, oamenii au faurit unelte din arama si din fier. Ce puteti spune?
Matei 10:35- 37:"35 Căci am venit să fac dezbinare: fiul împotriva tatălui, fiica împotriva mamei și nora împotriva soacrei. 36 Dușmanii omului vor fi chiar cei din casa lui. 37 Cine are mai multă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?