Corect. Prin cuvant le-a facut Dumnezeu pe toate.
Referitor la cei 6000 de ani, care de fapt sunt 7518 , trebuie sa stii ca nu e conform BOR (Biserica Ortodoxa Romana), ci este conform invataturii Biblice UNIVERSALE
Cat despre dinozauti, probabil au trait inainte de potop si marea lor majoritate a pierit atunci. Insa inca exista dinozauri marini carora Dumnezeu inca nu le ingaduie sa ne atace
Fac pasriu ca faci pe tine cand vezi un leu in fata ta da un dinozaur
''Cat despre dinozauti, probabil au trait inainte de potop si marea lor majoritate a pierit atunci. Insa inca exista dinozauri marini carora Dumnezeu inca nu le ingaduie sa ne atace''
Afla ca daca dinozaurii ar fi murit inainte de potop sau la potop s-ar fi gasit osemintele lor, la un loc cu oamenii in straturile pamantului, dar asta este inca o dovada ca, invatatura biblica universala este una mincinoasa.
Nu e bine sa pariezi, dar in cazul de fata sigur ai castiga Nu ma dau curajoasa in fata unui animal salbatic.
Nu sunt asa salbatic decat noaptea in pat da aia i altceva eu vream un argument logic
Invatatura biblica universala? care e aceasta? mi o explici si mie, draga Rapunzzell, ca eu nu am auzit de ea.Sa inteleg ca e alta decit BOR si e cea adevarata, in timp ce invatatura ortodoxa e falsa? tu studiezi sau doar i ti dai cu parerea?
Dinozaurii au trait, clar inainte de aparitia omului.iar despre monstrii marini, sunt povesti.
Raspunsul adevarat este acesta, nu cel primit de Rapunzell. Dinozaurii au trait pe pamint mult inainte de a l face Dumnezeu pe om, deoarece biblia spune ca intii a facut el vietuitoarele apoi pe om.De mentionat o chestiune elementara de care trebuie neaparat sa tinem cont:o ziua in care spune biblia ca a facut Dumnezeu ceva nu trebuie masurata asa cum masuram o zi astazi.ea poate avea milioane de ani.cind autorul spune:"a fost seara si apoi dimineata", el nu se refera la o zi de pe pamint. Facerea lumii nu se raporteaza la timpul pamintesc, deoarece Dumnezeu nu locuia pe pamint.In plus,el a creat timpul, el traind in afara lui.E cam stiintific raspunsul meu, dar sper sa l intelegi cit de cit.
Pot sa-ti spun in ce perioada vor trai stranepotii mei pe pamant? asta pana te lamuresti cum e cu timpul, creatia, Dumnezeu si cuvantul prin care toate s-au facut? ori nu am raspuns de atatea ori si tu te repeti precum stopul lui mo? cand era cu sticla in mana? saracii dinozauri.au pierit si tot sunt dezgropati sa ne spuna despre creator, dar nu prea pot saracii asa ca ramanem la deductiile oamenilor de nestiinta findca tot trebuie sa zica lumea ca ei.da stim sigur ca au trait.stim sigur ca traim si noi.
Cum putea sa faca soarele asta sa-mi explice cineva? cum a reusit? si daca poate explica sa creze si asa persoana o stea ca a noastra
De fapt nu vreai să înțelegi că El e Atotputernicul, iar dacă odată ai înțeles asta ți se ivesc în față toate răspunsurile de genul ăsta! Cum a creat Soarele? La fel cum a creat si crează în continuare universul! Pentru că Dumnezeu poate face orice! El deține controlul totalității, chiar si a satanei... Deci, gîndeste-te bine! Eu cred doar în Dumnezeul cela care poate face orice si are puterea peste tot!
De fapt nimeni nu poate crea o stea nu-i asa? daca tu esti asa credinsos explicami cum la creat?
Prin credință! Ciar si noi am putea s-o facem dacă El ni-ar da puterile necesare! Uite, Iisus cînd a fost pe pămînt a spus: "Si Domnul a zis: "Daca ati avea credinta cat un graunte de mustar, ati zice dudului acestuia: "Dezradacineaza-te si sadeste-te in mare", si v-ar asculta " (Luca17:6). Deci cum e posibil asta? Cum?
Cel mai important a fost cuvîntul si credința că poate fi! Deci, dacă ai credință, îți este de ajuns să spui asta si gata! Dar stiu cît e de greu să crezi în asa ceva cînd nu crezi în puterea lui Dumnezeu! Eu cred!
Nu te contrazic dar cand faci o stea sa-mi dai mesaj ok?
Adevărul este că mulți ciar crestini nu au suficientă credință pentru asta, si asta nu îseamnă că nu sînt crestini! Ba deloc! Pur si simplu experiența vieții ia făcut să nu credă în miracole! Principalul e să venim în fața lui Iisus Hristos si să-L recunoastewm ca Domn! Pentru asta sîntem meniți pe pămînt! Te binecuvîntez!
Eu ca ateu cum te pot binecuvanta oare
Nu esti ateu, asa cum te declari.simt o licarire de credinta in spusele tale, ai doar nelamuriri.toti avem.
alfons2390 întreabă: