Cei mai activi useri din categoria Religie pe 20 Aprilie 2021 sunt:
Conform genezei Dumnezeu a cerut lui Avraam sa isi ucidă propriul copil.De ce? Ce părinte creștin ar accepta o asemenea poruncă?
Ce cauze atribuiti succesului răspândirii creștinismului?
Credeti în Dumnezeu?
Ce a creat prima data zeul iudeu? Omul sau animalele?
In cate zile a facut Noe arca?
Adam si Eva erau nemuritori pana sa pacatuiasca? Cunoasterea e pacat? Ca asa se deduce din '' Sa nu mancati din pomul cunoasterii binelui si raului''. De ce nu a zis ''Sa nu mancati din prun''. Si cati...? (mai mult)
Cum sta Pamantul in spatiu fara Soare?
Dacă Pontiu Pilat a fost un om asa de crud și de rau de ce biblia il prezinta ca pe un om simpatic la adresa lui Iisus?
Gradinile se sadesc? ''Apoi, Domnul Dumnezeu a sădit o grădină* în Eden**, spre răsărit†, şi a pus†† acolo pe omul pe care-l întocmise.''
Exista cea mai mică dovadă că Irod a ordonat uciderea pruncilor asa cum susține Matei? Am gasit dovezi ca Irod a comis crime abominabile cum ar fi uciderea propriilor fii dar nimic legat de...? (mai mult)
Cu ce scop a ''creat'' zeul iudeu Soarele? Si cand a ''creat'' zeul iudeu caldura, ca lumina a creat-o in ziua intai. Si de cate ori a despartit lumina de intuneric?
Cum comentati ''Sa fie lumina''? Stiind ca stelele au fost ''create'' in ziua 4?
Cine a venit cu ideea ca tatăl lui Iisus a fost soldatul roman pantera? Cat de plauzibilă este aceasta?
Explicati voi credinciosilor, va rog frumos, cum de la 2 oameni (Adam si Eva), s- a ajuns la aproape 8 miliarde de oameni de atatea rase si nationalitati? Nu stiu, poate imi scapa mie ceva, dar ...? (mai mult)
Adam si eva nu știau ce e binele si raul.Atunci cum pot fi ei condamnați? Nu vi se pare ridicol?
Jesus a facut vreodata voia dracilor?
"Cea mai bună explicație, potrivit fizicienilor, este că muonul este împins de tipuri de materie și energie complet necunoscute fizicii."In Biblie este scris la Ecclesiastul 3:11b:"fără ca...? (mai mult)
Necredinta sau ateismul nu poate fi motiv de lauda pentru nimeni pentru ca pentru necredincios nu e niciun dumnezeu si nici o tehnologie care sa- l salveze de la moarte vesnica.Apocalipsa 21:8:"Iar...? (mai mult)
A fost Iisus ucis doar pentru ca a pus în pericol bunăstarea financiară a preoților? Biblia afirmă că Iisus a intrat în templu acuzandu- i ca fac afaceri intr- un loc sfant. Imi imaginez ca asta...? (mai mult)
O dovada mondiala ca exista Satan este modul cum s- a raspandit crestinatatea, precum si islamul.Crestinatatea apostata, contaminata de minciunile lui Satan, a trecut dincolo de granitele imperiului...? (mai mult)
Osea 13:16 "16 Samaria este pedepsită pentru că s- a răzvrătit împotriva Dumnezeului ei. Vor cădea ucişi de sabie; pruncii lor vor fi zdrobiţi şi vor spinteca pântecele femeilor lor însărcinate." ...? (mai mult)
Descoperire importantă: în păgânism crucea era simbol al organului masculin. Orientat in jos și înfipt în pământ la capul mortului din pământ care soarbe seva vitala de sus din organul înfipt...? (mai mult)
Cum stabileste Dumnezeu emotia principala in care trebuie sa traiasca un om?
Dupa ce Adam si Eva au pacatuit, unele plante au inceput sa aiba spini, sa urzice, unele animale au inceput sa aiba corpul pregatit sa vaneze alte animale atat pe uscat cat si in ape. Inainte de pacat...? (mai mult)
Cum decide Dumnezeu ce copila sa ajunga la pedofili cand copila nu vrea pedofil?
Buna, blestemul de mama se materializează? Dau funda ((((((
Constiinta umana dispare odata cu trupul lipsit de viata? Puteti sa dati si exemple din stiinta, nu numai din Biblie.
Penticostalii (pocăiții) merg in noaptea de înviere să ia lumină de la biserică?
Salutare TPU! Dacă un enoriaș dintr- un cult ce practică zeciuiala (baptist, penticostal, adventist etc) se preface ca are nevoie la toaletă pentru ca nu vrea să dea zeciuiala pastorului, enoriașul...? (mai mult)
Unde se zice in profetie ca Iuda il va trada pe 30 de arginti? Si unde zice in profetie ca Jesus ii zdrobeste capul Satanei?
Are ceva dacă tund iarba din gradina Duminica? Sunt catolic de religie. Ms
Suntem pacatosi pentru ca au pacatuit Adam si Eva?
Jesus a murit pentru pacatele oamenilor?
Cum alege dumnezeu ce anume exista in ce mod pentru care individ?
Cei ce mor se vor naste iar sa vada cum continua lumea sa existe?
Ce se va intampla cu mine daca indraznesc sa-l injur pe dumnezeu?
De ce anumiți creștini sunt cu concepția asta prăfuită ca va trebui să faci mulți copii pentru a fi mantuit si chiar daca ai fi sărac lipit cica, ca tot poarta Dumnezeu de grija? Nu vreti sa ...? (mai mult)
Cum ma dezleg de obligatiile pe care le am fata de persoane care spun ceva facand altceva? Cum ma dezleg de asteptarile lor de la mine? Dar Dumnezeul asta nu trebuie sa- i potoleasca, de ce ma pedepseste...? (mai mult)
De ce creeaza Dumnezeu realitate pentru mincinosi?
Dumenzeu a facut genul feminin sa serveasca genul masculin in pedeapsa de dezumanizarea ei?
Mi- am facut un prieten credincios si ma uimeste gandirea lui.Am avut o discutie despre sexul inainte de casatorie in care a spus ca e cel mai mare pacat. Dupa cateva zile vorbeam despre un criminal....? (mai mult)
Salutare TPU, mă adresez creștinilor: Deci dacă îți iubești aproapele și vrăjmașul, te rogi in fiecare zi și citești Biblia, vei fi salvat? Doar făcând astea trei?
Salutare, Ce sunt duhurile rele/necurate înregistrate în Evanghelii? Ex: Marc. 1:27, Luc. 8:2
Cât de des vă gândiți la Dumnezeu și de ce?
Uitați câteva dovezi că Dumnezeu există. https://www.everystudent.ro/a/exista.htmlhttps://www.everystudent.ro/v/collins.html Ce părere aveți?
Daca exista Dumnezeu există și viața după moarte nu? Și cum sunt mai multe semne că există Dumnezeu decât că nu există posibil sa existe ceva după.O continuitate a vieții, după moarte. Uitați...? (mai mult)
Cui i s-a aratat Iisus dupa inviere si unde?
Cum alege Dumnezeu modul in care o fiinta umana experimenteaza realitatea?
Trebuie să avem încredere în vorbele religiosilor fanatici?
De ce nu a murit si zeul iudeu odata cu Jesus? Ca doar erau 3 in 1.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ro?iu?? întreabă:
anonimxenotome întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Dorten întreabă:
Recomand un control ginecologic. Mai exact o ecografie, dat fiind faptul ca nu ti- ai inceput viata sexuala. Este posibil ca problemele tale sa fie sursa unei dereglari hormonale, cum ar fi sindromul...... (mai mult)
Inteleg ce spui. E greu. Chiar pare ca iubirea voastra a fost pura, asa ca incearca sa iti amintesti cu drag de acele clipe, de clipele cu el, de el. E dificil sa te gandesti la trecut, insa cauta ...... (mai mult)
Buna! Nu te alarma, nu e neapărat un semnal ca ceva e în neregula, ba din contra. Poate încă are numărul ei pentru a ști cine e și a nu- i răspunde dacă îl mai apelează, de exemplu. Aici ...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!