|

Acum ceva timp niste savanti rusi rusi au forat in pamant si au inregistrat zgomotul iadului: http://www.youtube.com/watch?v=GJpQ0i1XYqY. Eu, personal, sunt cufurit de frica. E o dovada credibila? Dati-mi raspunsuri. Sunt panicat tot.

27 Raportează Evaluează
27 răspunsuri:
| a răspuns:

Ha ha ha he he he ce lume credula, o minciuna mare cat corabia lui Noe. Este vorba despre gaura de foraj de la Kola, proiectul a fost propus in 1962 iar locatia a fost aleasa in 1965 si forajul a inceput inceput pe 24 mai 1970, a fost termonata in 1989 si este cea mai adanca groapa sapata vreodata 12. 261m. pana in 1993 vroiau sa ajunga la 15000 m dar s-a intrerupt lucrarile in 1989 din cauza depasirii temperaturi prevazute la acea adancime si pozitionare 180 C in loc de 100 C.astfel forajul la adancime mai mare nu a fost posibil. @crinule, sory, ca ai ratat postul sef la Purgatoriu la 14, 5 km ca nu s-a ajuns acolo si nici la aberanta temperatura 1 100C, basca sa mai functioneze si microfoane la astfel de temperatura, toate povestile le inghititi fara nici un pic de discernamant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pretene, mâine poimâine o să aud că miezul de lavă al pământului e însăşi dovada de existenţă a iadului.
Sau care-i şmecheria? Ne-am dus până dincolo de ceruri şi n-am dat peste rai, nu? Aşa că hai să-ncercăm să demonstrăm că există iadul măcar aşa de-or mai sta proştii sub sutana popii.
Hai noroc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@laurentiu: Ok, ok, am priceput. Tu eşti ferm convins c-o să te ia mama dracu' în Iad după ce crăpi c-ai adus ofensă prietenului imaginar. Ok, am prins ideea.
Ce n-am prins eu este de ce faci spam şi trimiţi un sac de comentarii.
Să fii concis şi să te exprimi mai compact nu vă-nvaţă în casa domnului?
@thunder91: Ştiu... dar tot e amuzant happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"descoperirea" e o facatura.de ce crezi ca s-a uitat de ea si cercetatorii din ziua de azi nu mai cerceteaza? asta e probabil "iadul" din vreun lagar de prizonieri...

@laurentiu stii ce inseamna autosugestia? alias :"ti-a raspuns domnul Cristos". iar daca nu cred in dumnezeul biblic o sa ma duc in iad, la tortura eterna? desi n-am ucis pe nimeni si am ajutat saracii (apropo de o mare problema a multor crestini: credinta in faptul ca dupa moarte, saracii vor fi "recompensati" pentru ca au dus o viata teribila pe pamant ). asta e dumnezeul in care tu ceri oamenilor sa creada?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o facatura, foarte probabil inventata de popii ortodocsi rusi pentru a ii prosti de oameni de frica de iad...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@laurentiu
Omule, daca tu crezi ca traiesti o viata pe pamant, gresesti, si arzi in Iad o vesnicie, e treaba ta... Iti urez succes.

Nu am nevoie sa mor ca sa ma conving. Cunosc persoane care au ajuns si in astralul inferior si in lumea eterica (raiul biblic) si care si-au vazut si vietile anterioare. A da, si inca traiesc acesti oameni. Iar iadul sub forma pe care ti-o imaginezi tu nu exista, nici pe departe pedeapsa vesnica.

Inteleg, e confortabil sa traiesti cu frica (ok, pare un paradox, dar, te multumeste cu simplitate). Fii liber omule, gandeste. Cauta mai mult decat Biblia, o carte super modificata de fiecare religie si religiuta in parte. Dupa ce te vei convinge (desi ma indoiesc), o sa vezi ca nu mai inghiti orice aiureli oricum. Totul e sa vezi (cu ceakra celui de-al treilea ochi happy ).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e facatura, si eu personal m-am panicat cand am auzit asta!
a fost data si la stiri si in toate ziarele prin ani 60! dar ce pacat sa s-a uitat asa de repede! si nimeni nu a mai vrut sa lucreze la sapaturi de frica!
si tine minte ca multi se duc acolo! chiar daca cred, nu cred vor sa nu vor!
Dumnezeu din asta a trimis pe Isus Cristos ca sa nu mergem acolo!
ps: gluma ca gluma stiu si eu de gluma dar asta e ceva unde o sa ne petrecem vesnicia!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ha! ce necredinciosi si incapatanati printre comentari!
asteptati cativa ani pana muriti si sa vedeti atunci ca nu mai aveti nevoie de dovezi ca voi insiva o sa fiti acolo pentru o vesnicie!
si o sa regretati fiecare secunda pentru care nu v-ati intors la Dumnezeu! mai oamni buni voi stiti ce inseamna o vesnicie? nu 50 cat traieste omul, nu 9000 de ani o vesnicie! ce e viata omul pe langa o vesnicie? totul ce am facut pe pamant va fi uitat impreuna cu noi!

thunder91
daca vrei sa vezi dovezi personal cauta pe Isus Cristos in camera ta roaga-te sincer si El iti va raspunde pe loc! daca nu ma crezi incearca!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bai ma uitam printre comentari si am vazut ca rasul vostru e foarte fortat, si glumele seci care nu isi au locul, ca un ras badjocoritor si ca o gluma proasta spusa cu voce tare langa mormantul unuia dintre parinti!
si stiu ca printre frunzele si spini desi ai inimi exista ceva care le spune ca iadul este real! dar din pacate adevarul este acoperit tot de voi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o sa va raspund la contradictiile si acuzatiile pe care mi le-ati adresat, finca vad ca in zadar si fara sens totusi pentru cei care incearca sa dovedeasca existenta iadului e imposibil fiindca el nu e materie pamanteasca ca sa putem sa vedem, ce s-a intamplat atunci a fost fiindca asa a ingaduit Dumnezeu!
dar iadul da e in centrul pamantului! ca crezi sau nu crezi ce ai de pierdut? sa zicem ai crezut toata viata ta in Mantuire si ai capatat-o, iar nu ai crezut toata viata ta tot mori iar viata pe care ai trait-o nu mai este amintita de nimeni! asa cum o frunza uscata calatoreste prin aer pana cade pe pamant si nimeni nu isi aduce aminte de ea, adevarul asta ar trebui sa ne socheze!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca e iadul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

@kongeriket
E o intrebare ironica. N-am dat in mintea religiei peste noapte laughing.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Personal nu cred asta, fie este o facatura, fie este o iluzie acustica, microfoanele ultrasensibile spuneau ca au folosit, daca au fost ultrasensibile, e ca si cum ai avea casetofonul la tine acum, si ai inregistra fara sa faci zgomot etc.si cand asculti de ai inregistrat...tot se aude ceva, ceea ce noi nu am auzit de fapt, ma intelegi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru fanaticii religiosi : voi, dupa ce muriti, veti fi (cel mai probabil ) ingropati in pamant. cum o sa gasiti raiul, care e tocmai in ceruri? :-s sau va cazati in iad cateva zile si va indruma cineva de acolo?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A intrat frica in mine. De maine ma pocaiesc. Rusii au facut cea mai tare descoperire din istoria omenirii! WAW! Au descoperit supranaturalul! WAW! Vezi, Dumnezeu a lasat o portita sa ne putem convinge de adevarul Bibliei, dar omul tot nu crede. S-a descoperit iadul, ce vreti mai mult? Gata, am plecat, ma duc sa vorbesc cu peretii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu (Isus Hristos) este etern. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei instinctiv, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
Știm cu toții că Dumnezeu există, unii pur și simplu nu doresc să schimbe direcția!
Nu există nici măcar o ființă umană de pe pământ care nu știe că Dumnezeu există.
El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului; le-a aşezat anumite vremuri şi a pus anumite hotare locuinţei lor, ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.
Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: „Suntem din neamul Lui…"
Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…"
Faptele Apostolilor 27:30
Nu există pace pentru cei răi, zice Domnul | http://www.youtube.com/......?/playlist
Cine este Dumnezeu: http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php Motivul pentru viață
https://www.youtube.com/watch?v=qxPZHkkTlLo&feature=youtube_gdata_player
De ce Biblia nu este Cuvântul lui Dumnezeu
http://www.youtube.com/watch?v=PwmpTgCoHKY
...2024 - 2229 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A fost in anul 1960. Toate detaliile le gasesti aici. Nu trebuie insa sa te sperii, omenirea are multe mistere neelucidate. Tot ce putem face noi este sa ne purtam in viata in asa fel incat sa nu ajungem acolo.
http://www.youtube.com/watch?v=GJpQ0i1XYqY

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia gandeste-te putin la asta: cum sa bagi un microfon in mijlocul pamantului cand mijlocul este magmatic? Eu nu cred in asa ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum ar putea "sufletele" sa produca sunete (unde mecanice propagate intr-un mediu, ce tin de realitatea fizica)? daca un suflet/spirit/cerceaf/etc. produce sunete, inseamna ca detine si mijloace prin care le produce, care daca excludem natura magica, nu pot fi decat de natura fizica, iar atunci entitatea cu pricina nu ar mai fi spirit/suflet/nebuloasa/cerceaf/etc.

Eh, sa vedem partea plina paharului, daca Iadul e IN Pamant, adica in Terra, poate ca in viitor, daca vom coloniza alte planete si murim acolo, nu mai ajungem in Iad, ca am inteles ca Iadul nu are Politici de gestionare a sufletelor in spatiu-timpul interplanetar, mai ales ca si in Purgatoriu si in Iad se simte criza, Beelzebub si-a dat demisia de la Departamentul Cazane cu smoala, iar Lucifer aplica masuri de austeritate in torturarea sufletelor, ca deh, din lipsa de draci, fara personal, fara forta de munca...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da e ca si cum ai auzi un strigat de ajutor ceea ce inseamna ca candva are nevoie de ajutor nu? la fel si aici si stiam filmuletu funda plzzzz

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, ai dreptate. Chiar exista iadul. Chiar au facut rusii acest experiment. Acum vreo 50 de ani parca

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hai maarolling on the floor)ce dovada e astarolling on the floor), sa fim seriosiraised eyebrowse o bazaconie.laughingsi ce au facut ma ei?rolling on the floor)au forat pamantul?rolling on the floor)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ar fi adevarat? acum de ce nu se fac cercetari?hee hee. Hai sa fim seriosi. Eu una nu cred...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ohoo ce de struti, care nu baga capul in nisip de frica unor zgomote din iad, ci din cauza iadului din inima lor.fiindca ei stiu ca e acolo dar se mint singuri scriind pe aici ca sunt smecheri si viteji cand in realitate le tremura curul de frica.personal nu pot decat sa va spun; mancav-ar raiul.thunder? esti viteaz si nu tie frica? o sa-ti fie thunder. o sa-ti fie. dar o sa fie tarziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ma uit la laurentiu si la inca cativa de pe site si vad diferenta dintre credincios si credul. Eu sunt credincios, dar niciodata credul. Probabil aici intervine deja prostia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@laurentiu

Ce s-a intamplat atunci poate fi foarte bine o farsa pe care tu ai mestecat-o fara discernamant. Ai verificat putin cazul? Sau orice in favoarea credintei e bun de luat, chiar daca e facatura? De asta iti spun, nu esti credincios, esti credul.

http://en.wikipedia.org/wiki/Well_to_Hell_hoax

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@laurentiu

Vezi, faptul ca mi-ai dat stupid -- desi, ca anonim, votul nu e adresat nimanui -- spune mai multe despre tine. In primul rand, ca mi-ai citit raspunsul - mi-ar fi parut rau sa-l ratezi - si in al doilea rand, ca te-a deranjat. Acum ramane sa stabilesti tu ce te-a deranjat: faptul ca ti-ai dat seama ca acest caz poate fi intr-adevar o facatura si tu ai crezut cu cerbicie in el, sau faptul ca raspunsul era contrazicea ceva la care tu nu vrei sa renunti.

Draga laurentiu, majoritatea din cei cu care te contrazici pe site, indiferent ca sunt atei sau crestini, sunt mai in varsta decat tine si mai educati. din ce ai postat pana acum pe site, se vede ca postezi cu inima, si nu capul, pentru ca ai informatii lacunare, distorsionate despre ceea ce inseamna religie. Tu, impreuna cu lomna2010, gospell si inca cativa, formati grupul "amatorilor", o gasca de tineri ferventi, dar creduli si incapabili sa aduca argumente temeinice. Lasati-i pe profesionisti, pe syme, danut, sa construiasca polemici. Un aparator incompetent e mai letal decat un un acuzator perfid. Asteptati si voi sa mai cresteti. Sanatate si note mari, draga Lari.

PS: Lasa-mi un stupid sa stiu ca ai citit. Sau nu, ca sa nu pari previzibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează